reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

niunia - często się tak zdarza, że z dwóch zarodów "przeżyje" jeden. Nic się nie martw i nie ubolewaj nad tym, można by rzec że to fizjologia.
Cieszę się że z fasolką wszystko ok i gratuluje bijącego serduszka :tak:

lena_no
- szczęściara z Ciebie, że nie ma mdłości. A jak z sennością?

reklama
Straciatella- dzisiaj "babciny" obiadek. Zupka pomidorowa i naleśniki z owocami.
niuniaa- oj szkoda ze nie ma dwóch fasolech:-( ale wiekszosc z nas tutaj napewno bedzie miala po jednej fasolce:-D Chyba nam nie uciekniesz do kwietniówek?

Dziewczyny mi sie tak strasznie nic dzisiaj nie chce ze szok:szok: Miałam w planie posprzątać cały dom bo jutro i w sobote ide na zajęcia a nie zrobiłam jeszcze nic:szok: oprócz podstawowych rzeczy. Wogóle dzis mam znowu doła:no: jakos tak co drugi dzien mnie łapie. Normalnie ryczeć mi się chce:-:)-(

Hahaha.. chcę wam tu odpisywać i z automatu piszę "Dear Sir".. chyba za dużo maili dzisiaj :-)

Ewelinka - mniam!!! Ale bym zjadła. Choć na słodkie nie ciągnie mnie w ogóle :tak: Doła masz? No moja droga, to chyba normalne :rofl2: ja też tak mam. A to mnie wszystkod enerwuje, a to rycze bez powodu.. a to dochodzę nawet do wniosów, że po co mi drugie dziecko.. i że już mam dość i w ogóle. Takie to ot ubolewania ciężarówek :-)

Witam wszystkie Majóweczki i pewnie równiez do Was dołączę. :) Test paskowy robiłam 1 września i były dwie kreseczki. 3 września poszłam na testy do laboratorium i beta wyszła 169 mIU/ml. Termin porodu to gdzieś 12 maja 2014. Mam juz jednego synka, Wojtusia i teraz fajnie by było, żeby była dziewczynka ;) Wizytę u gina mam dopiero 17.09, więc dopiero wtedy będę wiedzieć coś więcej.

Straciatella- ale w pierwszej ciąży chyba czegoś takiego nie miałam:baffled: I mam takie same przemyślenia, poco drugie i wogóle :-( Ryczeć! :no:

Kiuik- witaj serdecznie i gratuluje :) Termin porodu tak jak ja :D Dopisac Cię do listy?

straciatella ostatnio to wlasnie dosc senna jestem i nie moge sie wyspac :( Wczoraj to sobie przysnelam na kanapie co mi sie normalnie nie zdarza zeby drzemac w ciagu dnia :p
niunia gratuluje bijacego serduszka :) i przykro mi z powodu drugiej fasolki :(
ewelinka widze, ze hustawka nastroju daje sie we znaki.

Kiuik- witaj serdecznie i gratuluje :) Termin porodu tak jak ja :D Dopisac Cię do listy?

Myślę, ze można :) WIdziałam, ze piszecie tam jeszcze wiek i która ciąża, więc mogę dodać, że ma 31 lat i ciąża druga. :)

W ogóle to powiem Wam, ze zastanawiałam się, czy już będzie wątek dla Majówek, więc jak zobaczyłam 64 strony, to byłam w lekkim szoku. Nieźle produktywne jesteście. :)

reklama
niuniaa ale Ci zazdroszcze, że już widziałas bijące serduszko, a drugi aniołek będzie czuwał nad bratem/siostrą:)

Mnie zaczęły gnębic złe przeczucia piersi jakos mniej mnie znów cos bolą :-:)-(

kiuik witaj :)

Do góry