reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

perelka nie martw sie tyle na zapas, bo zwarjujesz:tak: mnie tez raz cycki bola, a raz nie. W pierwszej ciazy na przyklad nie mialam zadnych objawow az do 8/10 tygodnia, ale wiedzialam, ze wszystko bedzie dobrze. Kochana jesli nic zlego sie nie dzieje i nie masz zadnych boli ani krwawien to spokojnie i ciesz sie ta cisza przed burza:tak:

reklama
Lena_no bóle to mam ale nie zzawsze u dołu ja mam źle wspomnienia bo w poprzedniej ciąży objawy mi zniły:-(
Nie miałam żadnych krwawień ani plamień

perelka wiem co czujesz, bo ja tez mam za soba poronienie i tez sie troche martwie, ale staram sie nastawiac pozytywnie :)
niunia no ba, musisz zostac:-) albo jechac na dwa watki:-D

Dziewczynki, dziękuję za słowa otuchy, wiele dla mnie znaczą.
A powiedzcie, czy którejś z Was kiedyś test źle wyszedł? Tzn. byłyście w ciąży, a test mówił co innego? Może ja ten test źle zrobiłam. Zawsze robiłam takie, gdzie się pipetą kropelki nanosiło, a teraz mąż kupił mi inny.
Wiecie już się martwię na zapas, że będę miała problemy z zajściem :no:.

Chyba dopiero na L4 nadrobię to, co napisałyście :)

Dostałam dziś wynik BETY 597,8 :) Więc 5 tyg :)

Zmęczenie nadal trzyma. Zwłaszcza, że wczoraj wieczorem miałam dziwny przypadek. Chciało mi się ziewać ale tak bardzo mocno, ale nie mogłam zaczerpnąć powietrza, tak jakby ziewanie do połowy..straszne to było, myślałam już, że w życiu nie ziewne :D okazało się, że to niedobór magnezu, póki co uzupełniam magnezem rozpuszczanym w wodzie a u lekarza powiem, niech mi doradzi jakiś lepszy.

u mnie ten problem, że jestem mega zmęczona, usypiam na stojąco, a gdy położę się do łóżka trach. oczy jak 5 zł i pół nocy się przewalam po łóżku, dziś mąż się pytał czy kilometrówkę robię na drugą zmiane :D

reklama
Trinaesi a ile sie juz staracie? Czasami tak jest, ze jak czlowiek bardzo chce to nie wychodzi :( A w takim razie ile by Ci sie juz okres spoznial?
karmelowa piekna beta :) co do zmeczenia to podzielam Twoj bol.

Jeszcze pol godzinki i koniec pracy:-)
Juz sie nie moge doczekac az bede w domu i sobie zwyczajnie odpoczne:tak:

Do góry