bajka07
Fanka BB :)
he he he jabłka wszystkiemu winne dziewczyny lece jeszcze na krótki spacerek i pewnie wrócę do Was jutro miłego wieczorku i spokojnej (albo dla niektórych upojnej) nocki :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a jak u was z libido?
Rzyganka gratuluję Mam to samo z cytrusami i co wieczór sok wyciskam.Dziewczyny ja dzisiaj zaliczyłam pierwsze poranne rzyganko! Aż po wszystkim byłam taka wystraszona Okropność
Jeśli chodzi o smaki to mnie odrzuca od drobiu i pomidorów. Za to cytrusy mogłabym jeść tonami. A za sok pomaranczowy świeżo wyciskany daje się pokroić
a ja lubię wodę z wyciskaną świeżo cytrynką
Witajcie Majóweczki
Macie też takie dni, że bez powodu Was nosi i nie jesteście w stanie zapanować nad złością i jej wybuchami? Obłed
no ja nie narzekam... ale ja mam w ogóle w sobie coś z nimfomanki
jejku, ja delikatnie i pomalutku to nie potrafię kiedyś chciałam, tak romantycznie żeby było, a i tak skończyło się ostrą jazdą jutro idę do gina to się zapytam jak z seksem, czy też musimy tak delikatnie
no, dobrze że przeprosił spróbowałby nie... to by z nami miał do czynienia
a M dzisiaj wrócił z pracy wcześniej, pojechaliśmy ubić interes, a mianowicie kupiłam bon do sephory warty 500zł za 300zł na prezenty w grudniu będzie jak znalazł
a później spacer w parku z psiakiem
mnie to nic nie pomaga... ani jabłka, ani winogrona, ani woda, już jadłam jogurta i kiełbaskę, przeszłam na ciemne pieczywo z nasionami i jak na razie nic. dziwne to bo jak sie nazbiera to mi brzuch wypycha jakbym miała zaraz rodzić, a po udanej toalecie brzuch znika :-) i tak sobię tyję i chudnę co 2-3 dni