reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Dziewczynki!

Ja wyjeżdżam dzisiaj na ponad tydzień i nie będę miała czasu tak często tu bywać. Postaram się Was czytać w miarę możliwości na telefonie, czasami coś może i skrobnę, ale z czasem może być ciężko, także nie obiecuję.
Trzymajcie się ciepło, dbajcie o siebie i jeżeli któraś ma ochotę napisać do mnie, to śmiało na priv :-)

Buziaki dla wszystkich :-*

reklama
Witajcie.
U nas dzis migrenowo. Dopiero co zwlokłam się z łóżka, a już planuje do niego wrócić.
Paskudztwo za oknem też nastroju nie poprawia..

Może po południu przejdzie to wpadne poczytać.

Ewelinka wszystkiego naj na nowej drodze życia :D My mamy za tydzien rocznice :D

Stracitella ja biore wieczorem. Rano jest niebezpieczeństwo, że kwas foliowy popłynie w kanalizie.
Co to za link? Nic mi nie wyskoczyło.

u mnie ok 2kg na plusie ale dzisiaj znowu wszystko co zjem to oddaje wiec pewnie waga pojdzie w dol bo wczoraj jak się wazylam u tesciow bylam taka nabrzmiala

ja mam znowu problem z wypróżnianiem tzn potrafie isc raz na kilka dni a jak już ide to chodze tam caly dzień no i pomagam sobie owocem na pusty zoladek

Ewelina wszystkiego dobrego :-)

ja kwas foliowy jem jak mi się przypomni czasami zdarza się ze wogole zapomnę

U mnie też jeszcze 0kg na liczniku o dziwo! ale to chyba przez to, że jeszcze z mamą mieszkam i mnie ciągle pilnuje... no i teraz to już za dużo jeść nie mogę... owoce mi wchodzą, mączne rzeczy i niektóre warzywa...

Hej dziewczyny jejkus jak ciezko Was doczytac ;) wpadam tylko czasem ale nie moge nadrobic zaleglosci I uciekam bo osttanio mam urwanie glowy I domowe przedszkole ;) brata dzieci u mnie byly jakis czas plus moj syn plus moje zle samopoczucie rowna sie wykonczenie :no:
teraz juz mam spokoj I lepiej sie czuje wiec mam nadzieje ze bede mogla was czesciej odwiedzac :tak:
w poniedzialek bylismy na usg relacje w odpowiednim watku ;)

co witamin to narazie biore tylko folik witaminy dla kobiet w ciazy mam zaczac brac od 12 tyg, ktoras pisala ze bierze I witaminy dla kobiet w ciazy w folik, mysle ze za to za duzo.

Witam nowe mamusie majowe :D maj to piekny miesiac na rodzenie dzieci :D moj synek tez jest z maja ;-)

Witam Was "porannie" :-)

Ja śpię zazwyczaj bardzo długo - do około 10:00 rano, ale zasypiam około 1 w nocy i przebudzam się kilka razy. Choć ogólnie czuję się wyspana. Najgorzej, że rano nie mam w ogóle apetytu a po porannej luteinie podjęzykowej mdli jak cholera :no: Folik biorę jak mi się przypomni, tzn nie mam stałej pory, ale biorę codziennie. Mój ginekolog nie jest zwolennikiem suplementowania witaminami w ciąży :baffled:

Co do wagi to u mnie póki co 2 kg na minusie a brzuszek to bardziej tłuszcz niż ciążowy, bo ja do szczupłych nie należę :laugh2:

Ja ogólnie jestem wrakiem nerwowym przed jutrzejszą wizytą, czekam jak na jakiś wyrok, jakby od niej zależało całe moje życie... bo tak po części jest. Mam nadzieję, że z maleństwem wszystko jest dobrze i prenatalne pójdą z górki. Ulży mi jeśli tak będzie i chyba dopiero wtedy zacznę się ma maksa cieszyć. Póki co moje myśli odciąga urządzanie mieszkania, które kupiliśmy. W następny weekend prawdopodobnie przeprowadzka :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry