reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
Witam nową majówke ;-)

Zrobiłam dzis dietetyczny na nasze żołądki krupniczek i mam wielką nadzieję, że sie przyjmie :tak:

Ja na razie biore kwas foliowy ale witaminki ciążowe juz do mnie idą ( z apteki internetowej) lekarz powiedział żebym już brała. Choć myślałam, że od 12 tyg ale posłusznie robie co mówi

kurcze mam jakieś nie fajne bóle dzis jakies takie lekkie skurcze, klucia na dole. mam nadzieje ze nic groźnego

Makao, dzieki za przywitanie:-) Taki termin wyszedl z usg. Niestety jak na zlosc nie zapisalam sobie dnia, w ktorym mialam ostatnia miesiaczke. Ale to byla koncowka sierpnia. Zobaczymy jak wyjdzie w rzeczywistosci. Pierwsze dziecko urodzilam tydzien przed czasem - a dzien wybral sobie uwaga! Urodziny mojej tesciowej hehehe:-) Gorszego juz nie mogl. A blagalam i blagalam i nic.

Witaj Karoli4

Witam Was wszystkie, nawet mnie dziś mdli, to już nie wiem jak strasznie musi być u Was...

Co do zapominania...
pojechałam wczoraj do urzędu miasta po taki druk na zasiłek rodzinny, po tym poszłam do rossmana i włożyłam to niebieskie A4 do koszyka. Pakuję zakupy przy kasie i patrze beznamiętnie na ten niebieski druk i ... zostawiam go w koszyku zupełnie nie kojarząc... masakra. Muszę jeszcze raz tam dymać, a kompletnie nie ma gdzie zaparkować, a tu jeszcze leje...:angry:

Karoli4- witaj :-)moja tesciowa ma urodziny 29 kwietnia i tym razem jest mozliwosc zachaczenia:szok: Modle sie by nie :-p
Bąbelek- odpocznij!
mamunia- wiem o czym mówisz.. ja wczoraj przy wypełnianiu wniosku wpisałam rok urodzenia M 2013:szok: Dobrze ze M czuwał bo by takie poszło. Albo zamiast 15.10 wpisywałam 15 maj Ja juz zyje tym majem:szok: straszne roztargnienie:no:

Cześć Majóweczki:-)
Co to była za noc...masakra! myślałam, że głowa mi wybuchnie, budziłam się co 3 godz by iść do wc i co kładłam się spowrotem to męczyłam się by zasnąć:crazy: o 8 rano nie wytrzymałam i wzięłam 2 tab paracetamolu-w ciąży tylko tyle można, raz na 24godz:baffled: Przeszło...ale teraz czuję że znów ćmi, a jak nie daj Boże się rozkręci to znów spędze dzień nad kiblem :no:
Ja witaminki i kwas biorę z rana;-)A waga u mnie też zamiast rosnąć, to spadła o 1,5 kg :szok:
A jutro przed 9.00 wizyta u Gin i USG :) nie mogę się doczekac, mam nadzieję, że wszytsko będzie dobrze, bo ostatnio miewam tak chore sny apropos Bobika, że żal opowiadać, więc 3 mam kciuki :-)

reklama
Do góry