reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Lena a taki maluteńki kawałek chleba/bułki?

rozumiem Cię doskonale bo ja tak wczoraj miałam, że nie mogłam nic włożyć do ust. Pawiem się skończyło:/

reklama
Lena- ciasto brzoskwiniowe z przepisu "Ewa Gotuję" :-D Jeszcze nie próbowałam, jak spróbuję to dodam fotkę i przepis w odpowiednim wątku. Łatwe i tanie :-)

Dziewczyny dziękuję gorąco za zyczenia w moim imieniu i męża:-)

Hmm Straciatella wypatrzyła na moim zdjęciu z USG chłopca. Wiec już mogę ubrania z Mateusza ze strychu znosić :-D heh

Makao przed wyjsciem w domu probowalam zjesc kawalek bulki z serem, ale masakra.. nawet do polkniecia zmusic sie nie moglam :( Wszystko wyladowalo w koszu :( Zrobie drugie podejscie na przerwie i mam nadzieje, ze tym razem uda sie chociaz cos zjesc. A jak Ty sobie wczoraj z tym poradzilas?

ewelinka oo ja uwielbiam brzoskwinie :D Bede czekac na przepis :)

Lena ja się męczyłam i męczyłam, w końcu zrobiłam sobie gorącą miętę i spawiowałam. zrobiło mi się trochę lepiej. nad ranem niestety znów mi było niedobrze. ale już mogłam zjeść kawałek chleba i zrobiło się lepiej

Witam:)

Ale produkujecie:))

odniosę się ogólnikowo, bo juz oczywiście nie pamiętam co chciałam komu napisac:sorry:

Ja w poprzedniej ciazy stosowalam oliwkę babydream z rossmana i jakis płyn do kąpieli z tej samej firmy - dla ciężarnych. Robilam to sporadycznie ale zaden rozstep się nie pojawil:) za to jak sobie po ciązy chudłam i tyłam, chudłam i tyłam - niestety biodra mam całe pocięte rozstępami:/ a teraz w sumie mi wszystko jedno. ale oczywiscie smarowac się zamierzam.

Witamin nie biorę, Nie ma takiej potrzeby kiedy morfologia jest dobra. Synka rodzilam maleńkiego bo mial 2,4 kg przy urodzeniu, i teraz niestety tez by się przydało malutkie takie urodzić, Bo macica niestety już trochę przeszła u mnie i jest ryzyko pęknięcia. Choć w sumie synek miał hipotrofię wewnątrzmaciczną, mimo iz witaminy w tej ciązy brałam dzień w dzień. Coś musiało być nie tak.

Widzę że wiele z nas miało kiepskie nocki, dopisuję się do listy niewyspanych. Budzilam się non stop. A to brzuch bola, a to nie dobrze, a to mężowi telefon spadł za łózko i o 5 rano wyjmował go - przesuwając łóżko, oczywiście ze mną na pokłądzie:/ a potem jak zasnęłam to jak zabita. i głupoty mi się śniły takie że hej.

Ewelinka gratulacje z okazji rocznicy, koniecznie daj oczy nasze nacieszyc ciastem:)) ciekawe ile z nas pojdzie za ciosem, i złapie chęć na pieczenie ciasta:))

ja wlasnie zajadam swieże bułeczki z masłem:))) pycha! dawno mi nic tak nie smakowało;))) gdybym wiedziałą to od razu bym się na bułeczki przeżuciłą zamiast sterczeć nad garami wymyślając jakies dziwne dania:)
Swoją drogą wkurza mnie to że ssie mnie strasznie w żołądku, szybko coś zjem, i za minutę ssie mnie dwa razy bardziej. Poki co na wadze mam kg mniej, ale chyba jest tak jak któraś z Was pisała, że chyba mięśnie lecą, tym bardziej że przed zaciążeniem byłam aktywna fizycznie, a teraz odpuściłam. A obwód schabów jest większy hehe:))

A do grupy jak się można dostać? bo widniej że należy do niej należeć. A nie wiem jak to zrobić.

miłego dnia dla Was:))

Ostatnia edycja:
reklama
Ludzie wstyd ja wagi nie mam:zawstydzona/y:

Tak ostatnio pisalyscie o dziwnym "szarpnieciu" w podbrzuszu przy szybkim wstawaniu albo zmianie pozycji, ze dzisiaj tez mnie dopadlo :p Przy wstawaniu z toalety..

Makao ah te uroki ciazy.. chyba bedziemy musialy nauczyc sie z nimi zyc :p Przelknelam pol bulki i narazie jest ok :)

Straciatella ja biore rano :)

Do góry