reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Witam dziewczynki

Sympatyczna bardzo mi przykro :( To straszne , co przeżyłaś- teraz będe trzymać kciuki ,żeby szybko się udało z następna dzidzią

Nadzieja ojj to dobrze ze taki szybki przelew mogłaś zrobić inaczej mężulek utknął by na stacji

U nas poprawa cała noc była brz przytulania kibelka- może wreszcie będzie lepiej. Okazało się , że babcia z dziadkiem teraz wymotuja , wiec załapali od nas- świetnie. Ciekawe kto nastepny. Jaki to jest paskudny wirus bleee

reklama
No to dzisiaj pospalam. Ciężka noc była, bo M jechał po mamę do sanatorium i wstawał o 4. O 6 obudził mnie telefonem, przerazilam sie ze coś mu sie stało...okazało sie ze zatankowal na autostradzie i kasy na karcie zabrakło, a w portfelu też tyle nie ma. Szybko robiłam przelew dobrze ze bgż ma co chwilę księgowania...

Ide poczytać co naskrobalyscie...

Aha, pisałyscie o mazidlach. Ja na razie nieregularnie ale używam mleczka baby dream albo oleju kokosowego - bosssko pachnie, jak wiorki kokosowe na patelni ;-)

jaki olej kokosowy? też chcę pachnieć jak wiórki na patelni:pP

Oj dalej paskudnie sie czuje:no:
Zbiera mi sie taka gula w gardle, ze tylko czekac az zwymiotuje tutaj:baffled:
Ogolne samopoczucie tez beznadziejne.. nie mam zielonego pojecia jak dam rade do 4:no:

oj bido:( może zjedz coś.

Bąbelek bardzo się cieszę, że u Was lepiej. z rotawirusami tak jest, że przechodzą dalej i dalej:/

Makao to olej do smażenia! ;-) Naturalny bez dodatków chemicznych, do kupienia w almie lub piotrze i pawle w dziale z olejami. Ja mam z firmy house of asia. A dowiedziałam sie o nim z blogu kasi tusk, a na forach ciazowych też później widziałam ze dziewczyny go stosują. Ja go używam też dlatego ze ma konsystencje stała, i dopiero na ciele sie rozpuszcza. Nie lubię przelewajacych sie przez palce oliwek...

Straciatella jak klikam na link to pojawia mi sie kilka postow z 2005 roku... Moze zle na telefonie sie otwiera?

U mnie to samo...

Ostatnia edycja:
Makao to olej do smażenia! ;-) Naturalny bez dodatków chemicznych, do kupienia w almie lub piotrze i pawle w dziale z olejami. Ja mam z firmy house of asia. A dowiedziałam sie o nim z blogu kasi tusk, a na forach ciazowych też później widziałam ze dziewczyny go stosują. Ja go używam też dlatego ze ma konsystencje stała, i dopiero na ciele sie rozpuszcza. Nie lubię przelewajacych sie przez palce oliwek...

ooooooooo to muszę kupić, ja mam hysia na punkcie różnych olejów ale kokosowego akurat nie mam:pP mój ulubiony do smażenia to ryżowy. do chińskich mam taki specjalny olej do woka a do sałatek oliwa z oliwek:pP

będę pachnieć jak wiórki na patelni, hej:pPP

ewelinka super, ze wszystko dobrze po wizycie :) Wspolczuje bolu gardla :( A co to za ciasto masz? Pochwal sie? :D No i 100 lat szczescia i milosci z okazji rocznicy :)

Makao i tu wlasnie jest problem :( Nic nie chce mi przejsc przez gardlo :( Nawet herbata..

reklama
witajcie dziewczyny ;)

olapalo ale że co jest z tymi witaminami, że tak mogą działać?ja kupiłam ich dwa rodzaje jedne są do 12 tyg ciąży a drugie od 13 tyg, tak jak pisałam wcześniej lekarz nie zalecił mi nic ale 22 mam wizytę i mam zamiar się go spytać czy mogę brać ten femibion2

Do góry