reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Witam dziewczynki

Sympatyczna bardzo mi przykro :( To straszne , co przeżyłaś- teraz będe trzymać kciuki ,żeby szybko się udało z następna dzidzią

Nadzieja ojj to dobrze ze taki szybki przelew mogłaś zrobić inaczej mężulek utknął by na stacji

U nas poprawa cała noc była brz przytulania kibelka- może wreszcie będzie lepiej. Okazało się , że babcia z dziadkiem teraz wymotuja , wiec załapali od nas- świetnie. Ciekawe kto nastepny. Jaki to jest paskudny wirus bleee

reklama
No to dzisiaj pospalam. Ciężka noc była, bo M jechał po mamę do sanatorium i wstawał o 4. O 6 obudził mnie telefonem, przerazilam sie ze coś mu sie stało...okazało sie ze zatankowal na autostradzie i kasy na karcie zabrakło, a w portfelu też tyle nie ma. Szybko robiłam przelew dobrze ze bgż ma co chwilę księgowania...

Ide poczytać co naskrobalyscie...

Aha, pisałyscie o mazidlach. Ja na razie nieregularnie ale używam mleczka baby dream albo oleju kokosowego - bosssko pachnie, jak wiorki kokosowe na patelni ;-)

jaki olej kokosowy? też chcę pachnieć jak wiórki na patelni:pP

Oj dalej paskudnie sie czuje:no:
Zbiera mi sie taka gula w gardle, ze tylko czekac az zwymiotuje tutaj:baffled:
Ogolne samopoczucie tez beznadziejne.. nie mam zielonego pojecia jak dam rade do 4:no:

oj bido:( może zjedz coś.

Bąbelek bardzo się cieszę, że u Was lepiej. z rotawirusami tak jest, że przechodzą dalej i dalej:/

Makao to olej do smażenia! ;-) Naturalny bez dodatków chemicznych, do kupienia w almie lub piotrze i pawle w dziale z olejami. Ja mam z firmy house of asia. A dowiedziałam sie o nim z blogu kasi tusk, a na forach ciazowych też później widziałam ze dziewczyny go stosują. Ja go używam też dlatego ze ma konsystencje stała, i dopiero na ciele sie rozpuszcza. Nie lubię przelewajacych sie przez palce oliwek...

Straciatella jak klikam na link to pojawia mi sie kilka postow z 2005 roku... Moze zle na telefonie sie otwiera?

U mnie to samo...

Ostatnia edycja:
Makao to olej do smażenia! ;-) Naturalny bez dodatków chemicznych, do kupienia w almie lub piotrze i pawle w dziale z olejami. Ja mam z firmy house of asia. A dowiedziałam sie o nim z blogu kasi tusk, a na forach ciazowych też później widziałam ze dziewczyny go stosują. Ja go używam też dlatego ze ma konsystencje stała, i dopiero na ciele sie rozpuszcza. Nie lubię przelewajacych sie przez palce oliwek...

ooooooooo to muszę kupić, ja mam hysia na punkcie różnych olejów ale kokosowego akurat nie mam:pP mój ulubiony do smażenia to ryżowy. do chińskich mam taki specjalny olej do woka a do sałatek oliwa z oliwek:pP

będę pachnieć jak wiórki na patelni, hej:pPP

ewelinka super, ze wszystko dobrze po wizycie :) Wspolczuje bolu gardla :( A co to za ciasto masz? Pochwal sie? :D No i 100 lat szczescia i milosci z okazji rocznicy :)

Makao i tu wlasnie jest problem :( Nic nie chce mi przejsc przez gardlo :( Nawet herbata..

reklama
witajcie dziewczyny ;)

olapalo ale że co jest z tymi witaminami, że tak mogą działać?ja kupiłam ich dwa rodzaje jedne są do 12 tyg ciąży a drugie od 13 tyg, tak jak pisałam wcześniej lekarz nie zalecił mi nic ale 22 mam wizytę i mam zamiar się go spytać czy mogę brać ten femibion2

Do góry