reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
Karoli witaj:)

Ja ostatnio byłam w żabce na zakupach, i pani mnie podliczała, ja w tzw miedzyczasie siegnelam do torebki po pieniadze i zamiast tego wyjelam bezmyslnie jednorazowe bilety komunikacji miejskiej. Jakaż była mina Pani ekspedientki kiedy je polożylam na ladzie w celu płącenia:-D

Ja zapytam ponownie o grupę bo moje pytanie chyba umknęło. czy będą mieli do niej dostęp wszyscy z maja 2014? czy znow tylko wybrani? widzę że lista użytkowniczek rośnie, a mimo mojego "dołącz" mnie tam nie ma, a chętnie bym się dopisała.

dziewczyny, a czy każda z Was częściej siusia? Ja jakoś nie zauważyłam, żeby u mnie było to częściej :confused2: tylko jedna różnica - jeśli już mi się chce to bardzo boli pęcherz, taki tępy ból.

Moj dzien juz gorszy chyba byc nie moze :(
W pracy mialam telefon i baba byla strasznie niemila. Nie zdazylam nwet nic zrobi ani powiedziec, a ona sie darla po mnie jak nienormalna, bo jej cos w komputerze nie dziala :/
Malo sie nie poryczalam przez te hormony :(
Ja chce do domu ...

matita trzymam kciuki za wizyte :) Napewno wszystko bedzie dobrze!
Karoli witaj :) Fajny prezent na Dzien Mamy :D
struss widze, ze tez kiepska noc mialas :( witaj w klubie.

ja dzisiaj zdecydowałam się na zupkę kalafiorową :)
chyba powoli wraca mi również ochota na mięso bo ostatnie dwa tygodnie to myśleć o nim nie mogłam.
Co do mojej wagi to ważę 62,5 czyli nie wiele przytyłam
Tak piszecie o tych witaminach ja mam u siebie femibion ale jakoś go na razie nie biorę bo mnie porządnie zwitaminizowali w szpitalu :) zastrzyki i kroplóweczki no ale pewnie zacznę je przyjmować.
przyznam szczerze, że denerwuje się jutrzejszym USG ale widzę, że to normalne zjawisko i sporo z Was tez tak się martwi przed badaniami.

A jutro przed 9.00 wizyta u Gin i USG :) nie mogę się doczekac, mam nadzieję, że wszytsko będzie dobrze, bo ostatnio miewam tak chore sny apropos Bobika, że żal opowiadać, więc 3 mam kciuki :-)

Struss, ale Ci fajnie. Zazdraszczam jutrzejszej wizytki. No i oczywiście trzymam mocno kciuki.
Ja na swoja też czekam z utęsknieniem i z dusza na ramieniu, czy aby wszystko dobrze.

Witam majóweczki w ten pochmurny dzień. :-) Na całe szczęście nie odczuwam żadnych objawów związanych ze zmianami pogody, ani mdłości, które widzę, że towarzyszą wielu mamom, współczuje... :-( Ja niestety przez ciągłe siusianie dalej się nie wysypiam, a dzisiaj to już w ogóle, nawet nie mogłam dospać, tylko wstałam nie wiem po co o 8, dawno mi się to nie zdarzyło.:-p

Mój M, zrobił mi rano przepyszną sałatkę owocową, a potem pomknął do pracy, była po prostu przepyszna, jeszcze mi zostało, jakby co.. :-)

Na nieszczęście zepsuł nam się komputer i póki co mam dostęp do komputera szwagierki, ale na nieszczęście tylko do 16, po prostu myślałam, że się popłacze, złośliwość rzeczy martwych.:wściekła/y:

An-ka - mnie jak się czasem zdenerwuję, również brzuszek zakłuje, wtedy staram się uspokoić, pooddychać, pogłaskać brzuszek;-), w większości przypadków pomaga, ale staram się denerwować bardzo rzadko, niestety dobrze wiemy, że to szkodzi. ;/

Bąbelek - niestety was dopadło, wracajcie szybciutko, w pełni do zdrowia. :-)

Lotos - mnie też się pieni, co oznacza, że chłopiec i z tego co widzę, na razie jesteśmy rodzynkami, bo w około, zwiastuny samych dziewczynek. :-p, jeśli chodzi o witaminki to mi lekarz zastrzegł, że w jeden dzień Kwas foliowy, w drugi witaminy w których też on jest, żeby nie podwajać dawki.:tak:Swietne te spodnie, tylko czy przejda przy szerokich biodrach. :-p

Futurystka - Widzę, że mamy wspólne zainteresowania.!:-) ja studiowałam rok dietetykę, niestety ze względów finansowych musiałam zrezygnować, ale od przyszłego roku od października wracam, gdyż to jest to, co chcę robić. ;D

Danusiu - ja staram się nie denerwować i póki co mi wychodzi:-p, niestety zdarzają się chwile zawachania, Tobie gratuluję i zazdroszczę pełnego spokoju.:tak:

Perełka - u mnie jak na razie tylko kalafior, który uwielbiam spowodował wielkie żołądkowe konwulsje.:-(

Sympatyczna - podzielam Twój ból, trzymaj się i zapalam gwiazdkę dla Twojego aniołka.
[*]

Iwonaimaja - ja na nieszczęście też mam jazdy z teściami, na szczęście coraz rzadziej się zdarzają.;-), przez to całe ciążowe roztargnienie również zapominam o kwasie, na szczęście nie za często, skleroza nie boli niestety.:-p

Makao - ze spaniem też mam masakrę, po prostu wiercę się na tym łóżku, jakbym miała owsiki, tym wierceniem budzę mojego M, ale na całe szczęście jest bardzo wyrozumiały. :* Mnie się płakać już tej nocy chciało.:-(

Szkoła - ja polecam krupnik, który ostatnio mogłabym jeść codziennie.:-pJeśli chodzi o rozstępy, to jeżeli ktoś ma podłoże genetyczne, tak jak na nieszczęście ja, ;/ to bez sensu dużo pieniędzy wydawać, bo one i tak się pojawią, ja stosuję oliwkę bambino dwa razy dziennie i może cokolwiek zniweluje.

Lena - a może owoce Ci pomogą, ja jak miałam mdlości to tylko one mnie ratowały, szczególnie Banany. :tak:

Karmelowa - dzisiaj w Dzień dobry Tvn, mówili, że migrenowcy, przez zmianę pogody, mogą mieć dzisiaj nasilone bóle,:-( współczuję i polecam zimne okłady na czółko. Trzymaj się cieplutko. ;-)

Ja normalnie cały czas bym płakała, normalnie bez powodu, cały czas mam łzy w oczach, aż czasami się śmiać z tego chcę, przez łzy oczywiście. :-D

reklama
Do góry