reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

czesc dziewczyny:-) ja od rana w pracy,boszsz jak mi sie nie chciali wstac..coraz powazniej zaczynam sie zastanawiac nad zwolnieniem..nie mam jakos sily,a wieczorem po pracy to juz w ogole padam na ryjek:-) STRACIATELLA-dolaczam sie do zyczen zdrowka dla synka,uszy to masakra,strasznie bola..biedny maluszek..MAKAO-no wlasnie,zeby sie zaakceptowali,ja mam w domu sznaucera 8-miesiecznego i tez sie zastanawiam jak to bedzie jak sie w domu pojawia moje dwa szkraby:-) ASKU-no to niezle sie strachu najadlas przez Mrowka..a wlasnie,ile on ma lat?......pozdrawiam was wszystkie dziewczyny i ucalujcie wasze fasolki od wirtualnej cioci:-) :-)

reklama
a my odliczamy dni do soboty - wtedy zobaczymy znów nasze dzieciątka :) mam nadzieję, że wszystko dobrze i że będzie już ich lepiej widać! :-)

PTYSIA-dzieki,oczywiscie nie zauwazylam:-) :-) :-) NANA7MAMA-ja mam wizyte 10.10. i tez juz sie nie moge doczekac kiedy zobacze dzieciaczki i czy wszystko o.k..w pierwszej ciazy jakos na luzie bardziej bylam,a teraz sie caly czas stresuje,czy wszystko o.k,pewnie dlatego,ze blizniaki:-) :-) widac Ci juz brzuszek,bo ja juz mam niezly:-)

hej ale naskrobalyscie
Stracietella zdrówka dla synka,uszy to bardzo bolace sa
Aska dobrze ze wczoraj chociaz cos podjadlas ,jeszcze chwile i pewno ci odpusci moze migdaly by pomogly?
Nanncy to wspolczuje takiego wyczekiwania w pl zawsze w przychodni jakies jaja musza byc ,nie ukrywam ze w uk jadac na emergency trzeba przygotowac sie na wielogodzinne kiblowanie ostatnio z mloda czekalam 6 godzin i na koniec uslyszalam paracetamol daj mysalam ze rozszarpie lekarza.

Mi juz smutno w czwartek wylatujemy do uk i juz tesknie tzw standart zacznie sie gotowanie pranie sprzatanie a bylo tak dobrze kazdego dnia obiadek mamusi:) no juz myse kiedy znowu odwiedzimy babcie.Jutro wizyta i worek lekow i moge wracac.

ja w ogóle jestem osobą z nadwagą, ale teraz to brzuch mam taki jak w 4 miesiącu, heheh :-)
i najgorsze jest to, że nie mogę go wciągnąć!!!! no nie ma opcji...
martwi mnie tylko to dziwne 'ciągnięcie' powyżej pępka... cały czas się utrzymuje i jest nieprzyjemne :(

ja w ogóle jestem osobą z nadwagą, ale teraz to brzuch mam taki jak w 4 miesiącu, heheh :-)
i najgorsze jest to, że nie mogę go wciągnąć!!!! no nie ma opcji...
martwi mnie tylko to dziwne 'ciągnięcie' powyżej pępka... cały czas się utrzymuje i jest nieprzyjemne :(

Mam to samo, na imieninach szwagra w sobotę miałam większy brzuch niż jego szwagierka z terminem na styczeń.

reklama
Mam to samo, na imieninach szwagra w sobotę miałam większy brzuch niż jego szwagierka z terminem na styczeń.

Ja dzisiaj walczyłam z wciąganiem brzucha, przy okazji założenia do pracy skórzanej spódnicy. Poległam, ale kiecka została :-)

I chyba mi się dziwnie przyglądają...
Co do "ciągnięcia" w okolicach pępka - również to miewam; może nie notorycznie, ale czasami - dziwne uczucie :confused:

Do góry