reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

JvLena_no gratulacje dla męża!
Żyrafa a gdzież sie odziewasz?

Witam nowe mamusie!

Siedzę w poczekalni i neurolozki i czekam aż przyjdzie, błagam zeby nie zabierała mi leków na te moje nieszczęsne gicze a zeby nadzieje dała na to ze po 12 tygodniu dołoży jeszcze jedna tabletkę. Cykl nocy wyglada tak i dodam ze dziś było super. Kładę sie, zanim zasne dwa razy muszę wstawać i łazić z 15 minut i znowu próbować zasnąć. Zasypiam i śpię 1,5 godz. Wstaje, laze 20 min, śpię godzinę i tak do rana. Nie jest zle ale juz czuje ze mi noga lata w poczekalni.

Teraz w lidlu w tym tygodniu sa jakieś przetwory z imbiru, nawet chyba herbata.

Współczuje Wam tych mdłości, mnie to aż tak nie bierze. Zazwyczaj wystarcza guma miętowa.

Asku straszne masz przeboje a tu jeszcze Mrówek znika. Ile on ma lat?

Straciatella dużo zdrowia, trzymaj sie!

Ostatnia edycja:
reklama
Jako, że moja ciąża po wypadku była prawie niemożliwa (Cyt. moją ginkę "choćbyś na lampie wisiała nie zajdziesz") jakiś czas temu, z braku dostatecznej ilości domowników do kochania, inwentarz nam się powiększył. I wyobraźcie sobie moje drogie, że w moim domku mieszka pies, dwa rozkoszne kocie dzieciaki i dwa szczureksy. Zastanawiam się jak to będzie jak mi całe to tatałajstwo ukochane zacznie się do wózka pchać :p

reklama
Do góry