reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
Nancy to może być rwa kulszowa, ale to marna pociecha, bo chyba nie ma na to rady :/ Mnie dopadło na ostatnie 2 miesiące poprzedniej ciąży i tak falami, czasem z łóżka nie mogłam wstać, ale były też dni, że nie bolało wcale :)

Cześć Dziewczyny,

Dołączam się do Was i witam Was serdecznie. Z OM mam termin na 20 maja, w zeszłym tygodniu byłam u lekarza ale stwierdził ,że to jeszcze za wcześnie i nie był pewien. Zrobiłam bete w czwartek i kolejną wczoraj (wzrosła podójnie). Beta wskazuje tydzień szósty a z OM jest siódmy. Do lekarza idę w poniedziałek i wtedy mam nadzieję,ze już się wszystko potwierdzi i będzie dobrze. Ogólnie to moja trzecia ciąża ale niestety pierwsza była obumarła. Od samego początku było źle i nie zaczęło bić serduszko. Druga ciąża przebiegła dobrze. Mam kochanego synka trzylatka-przedszkolaczka. W skócie to chyba tyle.

Hello

u mnie kolejny dzień mdlosci myslalam ze nie dam rady w pracy co chwilke mam zawroty glowy wszyscy mowia ze mam isc na L4 a ja uparcie nie chce

w poniedziałek mam wizyte i już doczekać się nie mogę

Babelek zdrowka dla córeczki

Witam nowe majowki

Hej dziewczynki:) Ja siedze cicho bo zle samopoczucie mnie neka- ciagle mdli, jestem przeokorpnie slaba i ogolem nie mam na nic ochoty ani sily... jutro ide na USG i sie denerwuje!!! czekanie jest straszne!

ooo, dziewczyny!!!
z powodu tego bólu przy pępku poszłam dziś do lekarza i się wbiłam na krzywy ryj trochę :D
ale mnie przyjął... iiiii... WIDZIAŁAM DZIECIACZKI, są piękne, duże i w ogóle najcudowniejsze! serduszka wspaniale biją, maleństwa dobrze się rozwijaą, mają ponad 2cm długości.
A pan doktor stawia, że jedno z maleństw może być dziewczynką - to bardzo wcześnie, ale wydaje mu się, że jedna fasolka jak pięknie rozłożyła odnóża, to widać było wargi sromowe :-)
może nam się uda parka... :happy2:

Weronkaa Witamy serdecznie :)

Iwonaimaja jak będzies sie źle czuła to może nie warto się męczyć?

Nana - super że widziałas dzieciaczki i uspokoilaś się:tak: Dzieciaczki już duże 2 cm :-)

Stazi trzymam kciuki za usg- pogladasz maluszka i odrazu lepiej się poczujesz :tak:

weronkaa, witam! nana7ma no tak wcześnie a gin już widział płeć?! no jestem w szoku:szok: jutro ide do mojej drugiej pani gin i podpytam czy by tam nie sprawdziła co u mnie się kluje bo ciekawość mnie zrzera a czekać do 20tc to strasznie dłuuuugo :) koleżnaka w 13tc była na usg i jej lekarz też już widział że chłopca będzie mieć ale nie chciał zapeszać i potwierdził to dopiero w 20 tc :-)

reklama
Hej dziewczynki:-)

U mojej znajomej lekarz wczoraj w 12 tc powiedział,że dziewczynka. Więc może 14.10 na prenatalnych się dowiem? Ale by było ;-)

Dzisiaj kiepski dzień, pogoda, samopoczucie...mdłosci wróciły i senność.... eh uroki ciąży...

Do góry