reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Perełko, super, że usłyszałaś serduszko i się uspokoiłaś przede wszystkim :tak:Masz rację, czy to w domku czy w szpitalu (jeśli oczywiście nie masz krwawienia) to na to samo wyjdzie. Odpoczywaj Kochana!

reklama
Dziewczyny chyba dołącze w tym chorowaniu. Póki co obudziłam się dzisiaj ze strasznym bólem gardła. Kupiłam Prenatal Gripcare i bede łykac. A na ból gardła kupiłam Tantum Verde.

Co do biustu to ja mam 80D i boję się myślec co bedzie dalej.

Pozdrawiam spod kocyka przed tv:D

Perełko dobrze, że pojechałaś. Super, że serduszko bije. ZAZDROSZCZE CI :) I też bym zrobiła tak samo jak ty. Po co się stresować. Gdyby było coś poważnego to by Cie nie wypuścili do domu. Tylko teraz leć z nogami lekko podniesionym i wypoczywaj!!!

Witajcie. Właśnie siedzimy i oglądamy epokę cieszę się że migreny minęły że bóle brzucha też mam nadzieję ustąpiły najważniejsze że maluchy zdrowe

Ja w końcu dziś skontaktowałam się z panią dr. JEST na szkoleniu wraca w poniedziałek bo do szpitala to też powiedziała że mnie napewno zostawia a ona nie może mnie zbadać zaleciła mi duphaston 2 razy dziennie a raczej ja się jej zapytałam czy mogę brać bo siostrze zostało po ostatniej ciąży więc poczekam do poniedziałku-już dziś nie było brązowych nitek:beer::)

Mój kuba dziś sam posprzątał kuchnie i gotował grzyby a ja leżałam odpoczywałam z młodą puzzle układałam dzionek miły

Ostatnia edycja:
Mój kuba dziś sam posprzątał kuchnie i gotował grzyby a ja leżałam odpoczywałam z młodą puzzle układałam dzionek miły.

Ostatnia edycja:
Anetusia78, wielka prośba, nie pisz posta pod postem, tylko edytuj ten pierwszy, który napisałaś, żeby coś dopisać.

Ja umieram na zmęczenie po dożynkach!

Anetusia, dołączam się do prośby powyżej - NIE PISZ POSTA POD POSTEM. Szczególnie, że już kilkakrotnie była na to zwracana uwaga.

Dziewczyny, ale wy chorowite jesteście :( Ja jak temperatury wynoszą od 15 stopni w dół to już w czapce śmigam, żeby właśnie uniknąć... bo od paru lat strasznie podatna na choroby jestem :dry:

Ja dzisiaj ugotowałam chyba z 5 litrów zupy kalafiorowej i już został mi z tego jakiś litr :-p wyjątkowo pyszna mi wyszła, albo wyjątkowego smaka na nią miałam :p

Ale tak mnie naszło w ciągu dnia na zupę kalafiorową, że poszłam do sklepu po warzywa, a wróciłam z milionem rzeczy bo "na to mam ochotę" i teraz leży w lodówce wszystko :no:

reklama
Tomuś dziękuje forumowym ciociom za życzenia urodzinowe!:tak:

Witam.
Ja dopiero teraz zaglądam, bo niedawno do domu wróciliśmy :)
Cały dzień poza domem plus świętowaliśmy urodziny Tomusia.
Jutro jeszcze do Zoo jedziemy :)
No i teściowa na kilka dni przyjechała :D

aesthete choć to dam Ci połowę moich cycków :D
Iwonaimaja zdrówka kochana :*
perelka gratuluje serduszka! Odpoczywaj kochana i nie przemęczaj się :*
martuska zdrówka :*

Do góry