reklama
martuska507
Fanka BB :)
Dziewczyny chyba dołącze w tym chorowaniu. Póki co obudziłam się dzisiaj ze strasznym bólem gardła. Kupiłam Prenatal Gripcare i bede łykac. A na ból gardła kupiłam Tantum Verde.
Co do biustu to ja mam 80D i boję się myślec co bedzie dalej.
Pozdrawiam spod kocyka przed tv
Co do biustu to ja mam 80D i boję się myślec co bedzie dalej.
Pozdrawiam spod kocyka przed tv
ania-aneczka
Fanka BB :)
Perełko dobrze, że pojechałaś. Super, że serduszko bije. ZAZDROSZCZE CI I też bym zrobiła tak samo jak ty. Po co się stresować. Gdyby było coś poważnego to by Cie nie wypuścili do domu. Tylko teraz leć z nogami lekko podniesionym i wypoczywaj!!!
Anetusia78
Zaciekawiona BB
Witajcie. Właśnie siedzimy i oglądamy epokę cieszę się że migreny minęły że bóle brzucha też mam nadzieję ustąpiły najważniejsze że maluchy zdrowe
Anetusia78
Zaciekawiona BB
Ja w końcu dziś skontaktowałam się z panią dr. JEST na szkoleniu wraca w poniedziałek bo do szpitala to też powiedziała że mnie napewno zostawia a ona nie może mnie zbadać zaleciła mi duphaston 2 razy dziennie a raczej ja się jej zapytałam czy mogę brać bo siostrze zostało po ostatniej ciąży więc poczekam do poniedziałku-już dziś nie było brązowych nitek:beer:
Anetusia78
Zaciekawiona BB
Mój kuba dziś sam posprzątał kuchnie i gotował grzyby a ja leżałam odpoczywałam z młodą puzzle układałam dzionek miły
Ostatnia edycja:
Anetusia78
Zaciekawiona BB
Mój kuba dziś sam posprzątał kuchnie i gotował grzyby a ja leżałam odpoczywałam z młodą puzzle układałam dzionek miły.
Ostatnia edycja:
Anetusia, dołączam się do prośby powyżej - NIE PISZ POSTA POD POSTEM. Szczególnie, że już kilkakrotnie była na to zwracana uwaga.
Dziewczyny, ale wy chorowite jesteście Ja jak temperatury wynoszą od 15 stopni w dół to już w czapce śmigam, żeby właśnie uniknąć... bo od paru lat strasznie podatna na choroby jestem
Ja dzisiaj ugotowałam chyba z 5 litrów zupy kalafiorowej i już został mi z tego jakiś litr wyjątkowo pyszna mi wyszła, albo wyjątkowego smaka na nią miałam
Ale tak mnie naszło w ciągu dnia na zupę kalafiorową, że poszłam do sklepu po warzywa, a wróciłam z milionem rzeczy bo "na to mam ochotę" i teraz leży w lodówce wszystko
Dziewczyny, ale wy chorowite jesteście Ja jak temperatury wynoszą od 15 stopni w dół to już w czapce śmigam, żeby właśnie uniknąć... bo od paru lat strasznie podatna na choroby jestem
Ja dzisiaj ugotowałam chyba z 5 litrów zupy kalafiorowej i już został mi z tego jakiś litr wyjątkowo pyszna mi wyszła, albo wyjątkowego smaka na nią miałam
Ale tak mnie naszło w ciągu dnia na zupę kalafiorową, że poszłam do sklepu po warzywa, a wróciłam z milionem rzeczy bo "na to mam ochotę" i teraz leży w lodówce wszystko
reklama
Tomuś dziękuje forumowym ciociom za życzenia urodzinowe!
Witam.
Ja dopiero teraz zaglądam, bo niedawno do domu wróciliśmy
Cały dzień poza domem plus świętowaliśmy urodziny Tomusia.
Jutro jeszcze do Zoo jedziemy
No i teściowa na kilka dni przyjechała
aesthete choć to dam Ci połowę moich cycków
Iwonaimaja zdrówka kochana :*
perelka gratuluje serduszka! Odpoczywaj kochana i nie przemęczaj się :*
martuska zdrówka :*
Witam.
Ja dopiero teraz zaglądam, bo niedawno do domu wróciliśmy
Cały dzień poza domem plus świętowaliśmy urodziny Tomusia.
Jutro jeszcze do Zoo jedziemy
No i teściowa na kilka dni przyjechała
aesthete choć to dam Ci połowę moich cycków
Iwonaimaja zdrówka kochana :*
perelka gratuluje serduszka! Odpoczywaj kochana i nie przemęczaj się :*
martuska zdrówka :*
Podziel się: