reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
Witam z poranna kawka

zaraz do pracy uciekam ale najchętniej bym do lozka spac poszla już córci obiecałam ze już nie będzie musiala spac u babci bo zawsze jak pracuje weekend to ona spi u mojej mamy ze już niedługo pojde na L4 i będę caly czas w domu

Witam wszystkie mamuski:-) ja niestety od rana w pracy..cos czuje,ze popracuje jeszcze z dwa miechy i pojde na zwolnienie..

a ja już w domu dyrektor mnie odeslal bo wyglądam okropnie poszlam na dyżur do lekarza przepisala mi antybiotyk ale jak chce mogę sprobowac jeszcze domowe sposoby wlasnie jade po majke do mojej mamy i po syrop z malin i miod będę lezec

Iwonaimaja łącze się z Tobą w chorobie. U mnie kolejna faza: stan podgoraczkowy, katar, duszenie jak kaszel i zatkane uszy jak w samolocie...

Trzymaj sie kochana i zdrowiej! Najwazniejsze żeby to grypa nie była.

Ja juz dziś trochę wstalam, sprzatnelam nasz pokój i byłam zobaczyć jak idą prace w naszym domku. Łazienki skończone, piękne ale gosciu od listew spartaczyl sprawę. Beznadzieja! Nie dość ze pobrudzil ściany, listwy na łączeniach sa krzywe, jeden pokój sie nie zamyka, nie chce mi sie dalej wymieniać. Koles juz ponad tydzień robi te głupie listwy... Ale jestem zła.

hej dziewczynki :-)

iwonaimaja - zdrówka życzę, herbatka z cytrynką, syrop z malin i pod kocyk.
Nadzieja - mam nadzieję, że tobie też szybciutko przejdzie i oby już tej jesieni nie było przeziebień.
Lena - Sto lat dla synka, pobrane.jpg
A z tym biustem to chyba kobiecie nigdy nie dogodzisz :-(. Mój M w czasie ciąży też zadowolony, a ja na prawdę się z tym męczę :-(.
Aesthete - fajny filmik, już go kiedyś widziałam.

Miłego dnia życzę, postaram się wpaść wieczorkiem

Załączniki

• pobrane.jpg
    pobrane.jpg
    9,7 KB · Wyświetleń: 60
reklama
WoW
no to mam prawie tygodniowe zapiski do przeczytania :szok:
Jakoś po tej pierwszej wizycie (poniedziałkowej) nie miałam ochoty tu zaglądać :(
wczoraj byłam na kontroli i zrobiłam HGC (2890 :-)) i wygląda na to, że wszystko jest lepiej :-)
nie ma żadnych świeżych krwawień, wciąż mam brać progesteron i dostałam zwolnienie z pracy
Pani Gin powiedziała, że ciąża wciąż zagrożona, więc na razie nie daje skierowań na inne badania ale z drugiej strony powiedziała, że leżeć nie muszę, mam po prostu spokojnie sobie żyć i się nie przemęczać.
W kolejny piątek wizyta kontrolna.

Znikam co by nadrobić forumowe zaległości
Pozdrawiamy

Do góry