reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Hej dziewczynki ;-)

Widzę ze jednak pozarazalam :eek: zdrowiejcie kochane!

U mnie resztki kataru i nieznośny kaszel, ale nie męczy zbyt często na szczęście... Biorę sie dziś do roboty bo vaty sie zbliżają a skarbowka L4 nie uznaje...

Anetusia też miałam na początku problem z pisaniem z fona. Teraz odpisuje na pojedyncze posty,
zapamiętuje imię osoby do kt pisze, a po dodaniu postu klikam jeszcze raz i robię edytuj. Generalnie robi sie tak samo jak nowe posty tylko czasami jak dużo osób na forum w danym momencie jest może twoja wiadomość nie być odczytana...

UU bolą od wczoraj jak nie wiem co....

reklama
Ania-aneczka niby masz rację, ale problem polega na tym że ja dopiero od dwóch tygodni jestem w pracy po trzech latach przerwy- na wychowawczym byłam. No i chyba dla mojego zdrowia psychicznego fajnie by było popracować bo zdziczałam przez te trzy lata. A z powrotem chyba nie byłoby problemu bo mam umowę na czas nieokreślony, a poza tym to budżetówka:) Poczekam jeszcze trochę i zobaczę jaki poziom stresu będzie hehehehe
Anetusia słońce Ty nam się nie obrażaj, tylko staraj się umieszczać wpisy poprzez edycję. :-)

Witam sbie i ja, z łóżeczka bo czuje sie fatalnie. Nos zatkany, nic nie czuje, gardlo i glowa boli... Chyba dzisiaj sie nie rusze z lozeczka. Zeby to tylko Fasoli nie zaszkodzilo. Abuuu:(

cześć dziewczynki :tak:
mogę śmiało powiedzieć, że jestem wyspana :-D co prawda wczoraj rano musiałam wstać po 7 :shocked2: ale nadrobiłam braki snu w czasie dnia ;-)
wczoraj miałam sparing (w siatkę) :tak: jesteśmy sparing-partnerami zespołu niepełnosprawnych :tak: od roku co jakiś czas z nimi gramy ;-) przyznam się wam, że pierwszy sparing z nimi był dla nas bardzo trudny :sorry: oczywiście przegraliśmy (my i tak nie są jakąś wybitną drużyną, bo gramy amatorsko raczej i przede wszystkim rekreacyjnie) :tak: ciężko było nam grać z kimś, kto np. ma jedną rękę :zawstydzona/y: tzn. w głowie nam siedziało, że on nie są tak sprawni jak my i blokowaliśmy się cholernie ;-) dopiero z każdym kolejnym sparingiem przełamywaliśmy barierę naszą psychiczną :tak: powiem wam, że grają super, nie widać w grze ich niepełnosprawności ;-) a nawet mogę powiedzieć więcej, że nadrabiają obroną i motywacją ;-) nam tego brakuje :-D za dwa tygodnie kolejny sparnig :tak:

sobotnie popołudnie w łóżku ;-) pospałam sobie, oj pospałam ;-) nawet dałam radę oglądać film do 23 :-D bo ostanio nie dawałam rady dłużej niż do 21 ;-)

dzisiejsze plany na wieczór ;-) żużel ma się rozumieć ;-) Mrówek jutro z tatą zostaje (mecz skończy się późno, zanim wrócimy ... nie dałby rady wstać przed 6) ... Mąż wziął na jutro urlop ;-) będzie z kumplami świetować dzisiejszy medal ;-) już mu zapowiedziałam, że ma wrócić do 6 :tak: bo 6:20 wyjeżdżam do pracy ;-)

obiad już sobie uszykowałam ;-) kurczak marynuje się (będzie z piekarnika pieczony) do tego surówka z kapusty kiszonej :-D i sałatka ziemniaczana (z octem i maggie) :tak: przynajmniej wiem, że Mrówek pójdzie na żużel najedzony :tak:

od jutra masakrycznie męczący tydzień pracy :sorry: dodatkowo weekend "pracujący" z domu jako dyżur ... czyli przez najbliższe 12 dni wstawanie przed 6 mnie czeka :confused2:

LENKO sto lat dla synka!

ANETKA nie obraziłam się :)tylko jakoś źle się czuje że ciężko wam z moimi postami jak dla mnie nie jest ważne jak i ile ktoś pisze ale co pisze nawet gdybym miała całą stronę zając ale postaram się
MARTUSIA ja dziś obudziłam się milczącym gardłem nic tylko szept mi przez nie przechodził ale po godzinie już jakoś jest może nie śpiewam jak słowik ale jak żaba ale mnie słychać

Dzięki za podpowiedz jak edytowac:D

Witam moje Drogie ;-)
a u mie gardlo przestalo boleć ale lekki katar mam, no i jutro ide chyba do dentysty, a tak sie boje ze masakra..
Martusiu mozesz mnie zapisac na 17 pazdziernika i to bedzie moja 3 wizyta...
Zdrówka dla mam zycze i udanej niedzielii... Nadrobie wieczorkiem bo jakos zmeczona jestem ;-)

Hej, dzisiaj mam dziwne objawy. Od rana pobolewa mnie brzuch, co kończy się natychmiastową wizytą w wc. Dlatego ból podbrzusza mnie zastanawia, bo nie wiem czy to coś złego z fasolką, czy też objaw zwykłych problemów z jelitami. Nie wiem czy jest sens pruć do lekarza z lekką biegunką ... :-(

my już tez po obiedzie

majka z mezem idzie zaraz na mecz a ja do lozka odlezec ta chorobę choć już jest lepiej

mój maz to już bardziej zarazil się ciaza bo od wczoraj jak tylko do domu przyjechal oglada wozki i mi tylko pokazuje

Hej, dzisiaj mam dziwne objawy. Od rana pobolewa mnie brzuch, co kończy się natychmiastową wizytą w wc. Dlatego ból podbrzusza mnie zastanawia, bo nie wiem czy to coś złego z fasolką, czy też objaw zwykłych problemów z jelitami. Nie wiem czy jest sens pruć do lekarza z lekką biegunką ... :-(

Hej Kochana, jak jeden dzień to nic się nie martw. Ale jak to się będzie powtarzało, powiedz dr na wizycie...

możesz poczytać trochę tu:

Układ pokarmowy w ciąży: biegunka, zaparcia, wymioty, wzdęcia - Ciąża i poród - dlarodzinki.pl

reklama
Do góry