reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

to i ja sie dolaczam do zyczen :)

jejki ja chyba to dzidcko utopie dawno nie wypilam tyle herbaty z miodem wogole nie lubie herbayy z miodem ale jak mus to mus

reklama
Witam z poranna kawka

dzisiaj już trochę lepiej ale dalej czuje się fatalnie mam tylko nadzieje ze najgorsze już za mna i ze obylo się bez antybiotyku

czesc dziewczynki:-) ja dzis od rana w pracy niestety..jutro w koncu wolne,nareszcie sie wyspie:-) w ogole to caly czas bym spala i jadla:-) kurde cos mnie podbrzusze ciagnie dzis..mam nadzieje,ze przejdzie..milego dzionka zycze mamuski:-)

Witam w niedzielny poranek:) Powolutku dopadają mnie mdłości i nie są to mdłości poranne tylko wieczorne :) Dla mnie to nowość bo w ciąży z Bartkiem nie miałam żadnych dolegliwości poza zatrzymaniem miesiączki. No ale wiadomo każda ciąża inna:)

Mam straszny problem z pracą. W pierwszej ciąży ze względu na jej charakter szybko poszłam na zwolnienie, a teraz ledwo co wróciłam, w związku z czym chciałabym popracować jak najdłużej. No i pojawia się konflikt interesów:) Całymi dniami siedzę i rozmyślam co zrobić.

reklama
Sory za te posty i że zaśnięcam forum pisze z fona i nie bardzo mogę się połapać więc nie będę wam przeszkadzała miłych rozmów i łatwych porodów

Ostatnia edycja:
Do góry