stazi, to mój też uwielbia kraść nasze rzeczy, ale ich nie niszczy
kiedyś znalazłam w jego legowisku ipada i do tej pory się zastanawiam jak on go ściągnął ze stolika i tam zawlókł, no ale wolę tego nie wiedzieć chyba
łazienkę muszę zamykać, bo inaczej wyciąga z kosza na pranie brudną bieliznę i w niej śpi ;-) najbardziej sobie upodobał moje staniki i majtki ;-) na ślub dostaliśmy taki bukiet z lizaków chupa chups i stał on na stoliku, to jak kiedyś wróciliśmy do domu to każdy lizak odpakowany i wylizany do połowy
i jeszcze kupujemy takie wyciągane chusteczki higieniczne, to nie raz je dorwał i wszystkie z pudełka wyciągnął :-) no mamy z nim ubaw :-)
Joanna, witaj wśród majówek! gratuluję
martuska, ja biorę kwas foliowy i i vita-miner, ale nie wiem czy kwas foliowy osobno jest mi potrzebny, bo vita-miner go już zawiera
mój maluch właśnie siedzi u fryzjera
mam go odebrać przed 18:00
karmelowa, słodki psiak
mój to też dzieci kocha! jak tylko jakieś widzi to od razu biegnie, bo chce się bawić
ja też tak mam, że zrobię coś i to wyczyn dla mnie, że szok
strasznie szybko się męczę
co do imion to my mamy wybrane jednomyślnie dla synka, z imieniem dla córki jest większy problem ;-)
ewelinka, a zapraszam :-) zostałam obdarowana, więc mam jeszcze w domu tych pierogów
co do placków ze śmietaną to też ostatnio robiłam
mój mąż to je placki ziemniaczane z cukrem, ale ta opcja do mnie nie przemawia
nie rozumiem jak można jeść ziemniaki z cukrem
chociaż tak duża część mojej rodziny i znajomych jada
ja tylko ze śmietaną
perelka, ja też nie mam ochoty na słodkie w ogóle, coś czuję że syn z tego będzie
nana, mam dokładnie to samo! zjem coś z takim apetytem, a za godzinę się dziwię jak mogłam to przełknąć
Martynia, super, gratuluję! :-) niech zdrowo rośnie
Nanncy, mnie też tak kłuje, ale z lewej strony... podobno to normalne, nawet moja mama mnie uspokaja, a ja jej wierzę
nie martw się na zapas bo tymi zmartwieniami zaszkodzisz sobie
wszystko jest ok :*
Szuszunia, współczuję tych mdłości i wymiotów :-( ja to czasami bym chciała je mieć, bo czasami to się zastanawiam czy na pewno w ciąży jestem
Lena, to ja różnicy w cerze nie widzę, no żadne pryszcze mi nie wyskakują więc to na pewno atut, ale z kolei straaasznie włosy mi się przetłuszczają
rano jak wstaję to wyglądam jakbym ich tydzień nie myła
uff... ale naprodukowałyście jak mnie nie było
ale powiem wam, że pierogi ze śliwkami wyborne :-) za niedługo jadę po mojego malucha, mężuś dzisiaj o 18:00 pracę kończy, więc aż tak długo w domu nie będę sama siedzieć
no i weekend ma wolny, więc też spędzimy go razem