reklama
aesthete a no kojarze ale nie wiedzilam ,ze to pies co ma wlosy a nie "kudly" hehe bo dla mnie pies z jakims wlosiem to juz jest siersciuch hmm ale jak widac zawsze sie mozna czegos dowiedziec ile taki psiak kosztuje??
Ja jak mieszkalam jeszcze z rodzicami to mialam Labradora pomieszanego z Goldim a potem Rasowego labradorega- ale to jest zlo wcielone!!
Ja jak mieszkalam jeszcze z rodzicami to mialam Labradora pomieszanego z Goldim a potem Rasowego labradorega- ale to jest zlo wcielone!!
A ja czuję się dziś strasznie osłabiona. W zasadzie to czuję się tak od wczoraj. Zmierzyłam ciśnienie i mam 87/64, czyli bardzo niskie. W sklepie zrobiło mi się słabo... Jestem niskociśnieniowcem z wysokim pulsem i biorę lek na obniżenie, który też leciutko obniża ciśnienie (nie ma takiego tylko na puls). Mimo to wcześniej nie miałam aż tak niskiego, mimo leku a dzisiaj - bałam się, że zemdleję...
Stazi, ja też mam koszmary co noc Ostatnio śniło mi się, że trafiłam na bezdomnych ludzi, który okazali się kanibalami i próbowali mnie złapać a ja próbowałam biec i nie mogłam Obudziłam się przerażona z walącym sercem !
Karmelowa, no jakoś daję radę ale strasznie mi słabo, o czym pisałam tu wyżej Coś czuję, że fiknę im tam jutro w pracy
Stazi, ja też mam koszmary co noc Ostatnio śniło mi się, że trafiłam na bezdomnych ludzi, który okazali się kanibalami i próbowali mnie złapać a ja próbowałam biec i nie mogłam Obudziłam się przerażona z walącym sercem !
Karmelowa, no jakoś daję radę ale strasznie mi słabo, o czym pisałam tu wyżej Coś czuję, że fiknę im tam jutro w pracy
a powiem Ci, że ceny są różne, bo powiedzmy, że nawet od 2tys w górę. Ale trzeba szuuukać, bo czasami rodzi się piesek z defektem, np zły zgryz czy coś, co w niczym nie przeszkadza i hodowca sprzedaje za 1000zł czy coś koło tego ja właśnie tak znalazłam, bo na wystawy i tak jeździć nie zamierzałam, a 2tys czy 3tys za psa, to po prostu dla mnie lekka przesada ;-) dzisiaj właśnie jadę z nim do fryzjera, bo już zarósł, a czesać to się on nienawidzi i czesanie to męczarnia dla mnie i dla niego, dlatego co miesiąc jeżdzę go opitolić na krótko
kilku moich znajomych ma goldeny i labki :-) fajne psiaki, mój to uwielbia się bawić z większymi psami ;-) małe jakoś go nie kręcą
kilku moich znajomych ma goldeny i labki :-) fajne psiaki, mój to uwielbia się bawić z większymi psami ;-) małe jakoś go nie kręcą
pierwszy psiak byl cudowny ale ten obecny to niszczy wszystko , slucha sie jedynie Ojca a reszte ma w tylku potrafi na twoich oczach na zlosc nasikac, zjesc kawalek kanapy albo wejsc na stol czy tez ukrasc komorke ;D
Kiedys moj M sie nad nim pochylil by go poglaskac i w kieszonce w koszuli mial nakladki przeciwsloneczne na okulary na magnes no i jak sie nachylil to "Halin " szybko zauwazyl upadajacy przedmiot na ziemie i juz mial go w zebach moj M odruchow chcial mu je zabrac - a ten pies ma tak ,ze jak Go gonisz i chcesz mu cos odebrac to to zgniata zebami na twoich oczach;] na szczescie zauwazylam cala sutuacje i rzucilam mu chleb i si enim zajal bo On kocha suchy chleb haha
Kiedys moj M sie nad nim pochylil by go poglaskac i w kieszonce w koszuli mial nakladki przeciwsloneczne na okulary na magnes no i jak sie nachylil to "Halin " szybko zauwazyl upadajacy przedmiot na ziemie i juz mial go w zebach moj M odruchow chcial mu je zabrac - a ten pies ma tak ,ze jak Go gonisz i chcesz mu cos odebrac to to zgniata zebami na twoich oczach;] na szczescie zauwazylam cala sutuacje i rzucilam mu chleb i si enim zajal bo On kocha suchy chleb haha
Witam Was, chciałabym dołączyć do grupy
Termin wypada mi na 13 maja, to był pierwszy miesiąc starań po poronieniu, mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze. Widzę że dużo się u Was dzieje, 130 strona już, oj nie wiem czy dam radę przeczytać wszystko a chciałabym Was troszkę poznać Coś może napiszę o sobie, mam 28 lat, mamy z mężem już jedno dziecko i z bardzo pragniemy kolejnego, córeczka też nie może się doczekać już na rodzeństwo.
Idę troszkę poczytać Was wstecz.
Termin wypada mi na 13 maja, to był pierwszy miesiąc starań po poronieniu, mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze. Widzę że dużo się u Was dzieje, 130 strona już, oj nie wiem czy dam radę przeczytać wszystko a chciałabym Was troszkę poznać Coś może napiszę o sobie, mam 28 lat, mamy z mężem już jedno dziecko i z bardzo pragniemy kolejnego, córeczka też nie może się doczekać już na rodzeństwo.
Idę troszkę poczytać Was wstecz.
martuska507
Fanka BB :)
Żyrafka witaj! mamy bardzo podobny termin To również moja pierwsza ciąża Czekamy na wyniki bety!
Nanncy to moze jakas delikatna kawka z mlekiem albo duzo płynów wypij
Dziewczyny bierzecie jakieś witaminy? ja biore centrum Materna z DHA, wit D 800 j. i magnez. Poza tym Duphaston i Euthyrox na tarczyce.
Co do piesków to ja mam 7-miesięcznego petit basseta. rasa w Polsce bardzo rzadka ale jest najukochańszy i jutro jedziemy do fryzjera Jak mi się uda to wstawie zdjecie:
Nanncy to moze jakas delikatna kawka z mlekiem albo duzo płynów wypij
Dziewczyny bierzecie jakieś witaminy? ja biore centrum Materna z DHA, wit D 800 j. i magnez. Poza tym Duphaston i Euthyrox na tarczyce.
Co do piesków to ja mam 7-miesięcznego petit basseta. rasa w Polsce bardzo rzadka ale jest najukochańszy i jutro jedziemy do fryzjera Jak mi się uda to wstawie zdjecie:
Załączniki
reklama
Podziel się: