reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
żyrafka, gratuluję jeszcze raz :happy2:

wy to macie jakieś normalne sny, mi to się śniło, że mój mąż nie wyrzucał tych tekturek po papierze toaletowym, tylko ja układał w rządku i przykrywał wiadrem :-p i dopiero jak odsunęłam wiadro to to zobaczyłam :-)

Lena, gotowanie to moja pasja, a jeszcze bardziej kocham piec ciasta :happy2: jednak kuchnia mojej mamy przebija chyba wszystkie :-) jak dla mnie jest najlepszą mamą na świecie i pozwalam się jej rozpieszczać ;-) i nie martw się wizytą u gina, bo ja swoją pierwszą mam 26 września, więc tylko 2 dni przed Tobą :happy2:

w ogóle dzisiaj strasznie mnie brzuch boli, czuję się jakbym miała zaraz zacząć krwawić. Jak to powiedziałam mężowi no najpierw zbladł, potem poczerwieniał i już do szpitala chciał iść... no ale jak nic się nie dzieje to by nawet nie przyjęli mnie. :sorry2:

witam nowe majóweczki :happy2:

Witam nowe majóweczki, ale nas dużo się robi ;-)

Lena- wizytę mam 24 października.
Ewelinka - mała nawet wypiła tran, bez większego protestu. Na szczęście z podawaniem jej leków nie mam raczej problemu wszystko łyka ;-).

Ja dzisiaj padam na pyszczek. Mała jest marudną że szok :szok:. Usypianie trwało ponad godzinę z czego dobre 50 minut się darła ile sił w płucach. Popłakałam sobie z nią, aż w końcu usnęła.

Przeczytałam wszystko z całego dnia a już nic nie pamiętam co kto napisał aż wstyd :zawstydzona/y:.

Dobranoc Majóweczki

tak, z krwi - ale raz ze kosztuje ok 400zl chyba to czasem wynika sa nie najlepsze a to nieprawda a jak sa nienajlepsze to kieruja na amniopunkcje ktora juz jest inwazyjna i 1 na 100 konczy sie poronieniem bez wzgledu na to czy dziecko jest zdrowe czy nie :/
ja wiem ze wszystko bedzie dobrze bo czemu mialoby nie byc - w rodzinie ani mojej ani J chorob zadnych nie bylo, jego dzieci i moje sa zdrowe wiec nie ma podstaw - jedynie wiek - choc tez srednio moim zdaniem

pewnie zrobimy bo J sie boi chorego dziecka :(

reklama
Hej dziewczyny :) właśnie założyłam konto, żeby oficjalnie się przywitać :)
na 11.09 miałam wizytę u ginekologa (po 4 pozytywnych testach), który robiąc mi usg powiedział, że widzi jajo płodowe i ciałko żółte ale nie widzi zarodka... obliczał, że to 8 tydzień, a na usg wychodził 6. Podejrzewał, że ciąża albo jest młodsza niż myślimy, albo przestała się rozwijać... więc wysłał mnie na 3 dni do szpitala, gdzie zrobili mi betkę. Na szczęście wzrastała, więc dziś mogłam wyjść do domku i wstąpić w wasze grono :)))
Jestem przeszczęśliwa! :)

Do góry