reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majoweczkowa lista imion naszych fasoleczek ...

u nas będzie chyba Lenka ;-) bo tak mowilismy jak jeszcze niewidomo było co będzie, ale tak sie juz jakoś przyjeło że pewnie zostanie, bo zawsze tak jest :-)
M podoba się jeszcze Natasza, a mi Marcelina, Marcela, ale Lenka chyba najbardziej, tylko troche mnie przeraza ze to chyba teraz najbardziej popularne imię...zastąpi teraz jeszczze nie tak dawno bardzo popularną Julię!!!

reklama
Ja w sumie od początku nie miałam zamiaru dawać drugiego, ale jednak dajemy ze względu na mojego S. Jego siostrzyczka zginęła w wypadku wtedy kiedy ja zaszłam w ciąże:-(( dlatego drugie imie z mysla o niej)

Będzie Laura Violetta.

Drugie po matce chrzestnej Urszula.Gdyby jednak urodził się syn to nie wiem czy Jan Czy Florian?Bo na drugie to na 100% Michał po mężu no i ojciec chrzestny mój szwagier też Michał.:happy:

U mnie dzieci wybrały :
Klaudia -Karolinka ,a Kubuś -Julia .
My tylko powiedzieliśmy ,że też nam się podoba .:-D:-D:-D:-D

My nie dajemy drugiego imienia. Co do chrzestnych to mam problem z wyborem chrzestnej - ja mam niestety tylko 1 brata - jest on chrzestnym Mateusza a kobitek brak:( Chrzestnym Oli chciałabym żeby został mój szwagier - brat W.

reklama
Do góry