MDNMO
Fanka BB :)
Czyli ta opuchlizna nie oznacza, że np. jutro będę rodzić?
Nie [emoji846] tak może być już na miesiąc przed porodem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli ta opuchlizna nie oznacza, że np. jutro będę rodzić?
Ja jestem opuchnieta od 2 tyg co najmniej i póki co nic sie nie dzieje Od mojej gin dostalam specjalne ponczochy i rzeczywiscie nogi przestaly mi puchnac. Zostal mi problem z dlonmi, rano nie moge zgiac palcow.Czyli ta opuchlizna nie oznacza, że np. jutro będę rodzić?
Ja na szczęście z opuchlizną poradziłam sobie poprzez wysokie trzymanie nóg podczas dnia i w nocy jeszcze 2 msc temu nie było widać kostek, teraz też nie ma rewelacji ale przynajmniej je widać xD
Powiedzcie mi, jaki materac wybrałyście do łóżeczka? Ja zakupiłam lateksowo kokosowy (wiem że rychło w czas ale jestem ciekawa Waszych opinii [emoji3526]) wszyscy doradzali mi kokos grykę ale wyczytałam gdzieś że robaki lubią właśnie wkłady z gryki [emoji2360]
Czy decydowałyście się na "pranie parowe" takiego materaca?
Ja mam chyba właśnie ten materac co Ty. Dzisiaj zdjęłam pokrowiec do prania i on jakiś dziwny w środku [emoji848] i się zastanawiam jaki w końcu mam.. A łóżeczko dostałam z materacem i tak nie wiem.
W kokos gryka faktycznie lubią się robaczki pojawiać
Ojej, skurcze w stopach masakra w lutym miałam z tym problem, na przemian ze skurczami w łydkach, ledwo później chodziłam, powiedziałam o tym lekarzowi, przepisal magnez i póki co mam spokój, ale o elektrolitach dobrze wiedziećJa kupilam te co na zdjęciu wit. D
Co do skurczy, nie wiem czy wam pisalam genialne jest picie elektrolitów. Mnie oprócz tych w łydkach, to łapały w stopach [emoji33] Dwie tabletki elektrolitów rozpuścilam i już miałam spokój.
U nas termin na 26 maja z OM i USGZobacz załącznik 1108573