reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Je podobnie, dłonie po nocy trudno się zginają, a stopy mam jak serdelki :( a jeszcze dzisiaj mnie złapał jakiś ból w plecach/boku/miednicy, aż się wystraszyłam że może to znowu nerka się odzywa. Ale nic innego nie wskazywało na nerki więc pewnie coś naciągnęłam albo więzadła się rozluźniają.

Co do wątku zamkniętego to nie dodawajcie mnie proszę, planowałam nie wrzucać zdjęć synka nawet na prywatnego facebooka dopóki nie będzie trochę starszy, a głupio by mi było tak cichcem podglądać Wasze zdjęcia bez wrzucaniem swojego :)

Hej dziewczyny. Nie śpię od godziny 3. Zrobiłam już zakupy i mam taki zapas pieluch ,że hej 😂... Jestem tak niewyspana ,że aż żal. Ogarnę dom i może.sie zdrzemnę z córką razem dziś. Wieczorem koniecznie chce jechać do spowiedzi , bo bardzo potrzebuje i odbiorę maseczki od siostry. Potem mogę rodzić. U nas w Radomiu bardzo poprawiła.sie sytuacja. Oddział położniczy nadal jest czysty i dziewczyny bardzo chwalą opiekę :) 2 dni temu było aż 7 dziewczyn.

Chcecie założyć kolejne forum zamknięte ? Chyba teraz z chęcią bym się dołączyła :).

Hej dziewczyny. Nie śpię od godziny 3. Zrobiłam już zakupy i mam taki zapas pieluch ,że hej 😂... Jestem tak niewyspana ,że aż żal. Ogarnę dom i może.sie zdrzemnę z córką razem dziś. Wieczorem koniecznie chce jechać do spowiedzi , bo bardzo potrzebuje i odbiorę maseczki od siostry. Potem mogę rodzić. U nas w Radomiu bardzo poprawiła.sie sytuacja. Oddział położniczy nadal jest czysty i dziewczyny bardzo chwalą opiekę :) 2 dni temu było aż 7 dziewczyn.

Chcecie założyć kolejne forum zamknięte ? Chyba teraz z chęcią bym się dołączyła :).
Ja nie wiem skąd Ty bierzesz siły 😅 oj spowiedź... Też się muszę wybrać.

Mi ostatnio przyszły otulacze na próbę do wielopieluchowania :D zobaczymy jak to będzie :)

reklama
Mam materac z z kokosem i pianką, ale kokos chyba z dwóch stron, muszę sprawdzić.
Na materacu z kokosem śpimy w sypialni i serio! Lepszego materaca nie mogłam wybrać, jest tak niesamowicie wygodny :)
Obrączki czy pierścionka już nie założę,nogi nie są złe, delikatnie opuchnięte. Ale twarz i dłonie, dejta spokój..... załamka.
W ciąży podobno może przyplątać się cieśń nadgarstka, dlatego jest problem rano z rozprostowaniem paluchów. Ale podobno po porodzie wszystko mija. Ja miałam cieśń nadgarstka długo przed ciążą, i poszłam na operację/zabieg zrobili porządek i nie mam już problemu. Ale zła jestem bo gdybym wiedziała to co wiem teraz to na żaden zabieg bym się nie zgodziła, wystarczyła dobra rehabilitacja, ćwiczenia i bez cięcia bym sobie poradziła. :/

Do góry