julia2s
Fanka BB :)
Niewiele, np jak ktos zdubluje post albo doda pusty niechcacy to usuwac.
A co trzeba będzie robic? mogę pomóc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co trzeba będzie robic? mogę pomóc
Ja sama nie wiem . Jestem tak śpiąca a chodzę i ogarniam wszystko. Na prawdę to chyba czas na bliskie rozwiązanieJa nie wiem skąd Ty bierzesz siły oj spowiedź... Też się muszę wybrać.
Mi ostatnio przyszły otulacze na próbę do wielopieluchowania zobaczymy jak to będzie
Moje zapasy pozdrawiają Zobacz załącznik 1108705
Moja pierwsza córka urodziła się z wagą 4100 i 1 używałam dość długo. Myślałam ,że tak musi być znalazłam jakąś tabelkę ile dzieci używają pieluszek po ponad miesiącu przeszłam na 2. W tej chwili jedynek nie mam za wiele. Kupiłam dwójki , bo z nich mi nie uciekala zawartość. Wszystko zależy od tego jakie będziesz miała dzieciątko. Pewnie bym nie szalała z pieluchami teraz , ale mieszkając po za miastem ciężko znaleźć u nas dobre pieluchy dlatego mam takie zapasy.Ja powoli robię zapas pieluch xD
Jak to u Was wygląda? Nie wiem ile kupić paczek "1" bo nie wiem ile będzie potrzeba a nie chcę potem walczyć z obiegiem dalej "3" dostałam dwie wielkie paki od przyjaciółki wraz z połową wyprawki dla malucha. Jedynki są od 2 do 5 kg a trójki od 4 do 9, myślicie by zaopatrzać się w tym wypadku w dwójki?
@mamahelenki92 - ja też dzisiaj na nogach po krótkim śnie (zasnęłam wczoraj po północy i od 5 na nogach ) w dodatku walczę z posmakiem... Denaturatu w ustach Mama uznała że to może być efekt uboczny sterydów które dostałam w ten weekend
Moja pierwsza córka urodziła się z wagą 4100 i 1 używałam dość długo. Myślałam ,że tak musi być znalazłam jakąś tabelkę ile dzieci używają pieluszek po ponad miesiącu przeszłam na 2. W tej chwili jedynek nie mam za wiele. Kupiłam dwójki , bo z nich mi nie uciekala zawartość. Wszystko zależy od tego jakie będziesz miała dzieciątko. Pewnie bym nie szalała z pieluchami teraz , ale mieszkając po za miastem ciężko znaleźć u nas dobre pieluchy dlatego mam takie zapasy.
Jedne dziecko w jedynce będzie się topiło , na drugi będzie za małe.
3 używałam dość długo , ale chyba dopiero po 3 miesiacu zaczęłam używać ?
Ja już po wizycie kwalifikacyjnej do porodu[emoji846] zielone światło mogę rodzic w Łodzi [emoji854] ulga niesamowita [emoji846] powinnam zdążyć chyba dojechać [emoji16]
O jak słodko