Super słyszeć, że u Was wszystko dobrze! Ale przynajmniej mnie pozytywnie nastawiłaś do karmienia piersią, też zamierzam tak walczyć jak Ty! Pokazujesz, że się da
Mam nadzieję, że teraz będzie z górki. DObrze, żę już jesteście razem
Właśnie lekarz odpisał, więc jestem lepiej ostawiona. Miałam cały czas Pimafucin, krem antybiotykowy do smarowania, Clotrimazolum globulki (dwa razy dziennie) i jezscze przepisze mi Monural do picia. Także, że już uspokoiłam.
Czwarta ciąża :O podziwiam, naprawdę podziwiam... Też docelowo planowaliśmy z mężem trójkę dzieci i potem jak coś to ewentulanie czwarte
ale to czas pokaże i możliwości mojego organizmu i wieku
Coraz bliżej ! Też czasem mam zawroty głowy, ostatnio nawet młdości i częściej do łazienki chodzę i z jednym i drugim
chciałabym tak dobrze spać... ja to nie poznaję siebie, bo lubię spać i szybko usypiam a tutaj się ciągle miotam
Mam dokładnie to samo. Moja Malutka ma już ciasto i po prawej stornie wystawia pupę a pod lewe żebro i nie da się leżeć na boku ! tak się przeciąga ciągle. I nawet czasem się zastanawiam, czy ją to nie boli, jak tak stopą mi w kość kopie ...
Przypomniałam się i upomniałam i odpisał. Nic nie mówił czemu wczoraj tego nie zrobił. Tak to czasem z mężczyznami ginekologami jest
ale cieszę się, że nie proponował pójścia na IP. wolałam tego uniknąć. WIęc piję żurawinkę i czekam na receptę. Będę musiała się przejść do apteki ;/
Dziewczyny!
Kupujecie coś swoim mężom od noronarodzonych dzieciaczków? Bo to moje pierwsze dziecko i myślę, że byłoby miło mężowi jakby Mała Miłka mu coś podarowała
i tak też myślałam odnośnie babci i dziadka
macie jakieś sprawdzone pomysły, oprócz body dla dziecka z napisem? (bo to już widziałam)