reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
To widzę że i ja podobnie, jutro też zaczynam 34 tv, jeszcze nie mam terminu cc, też to moje 3 dziecko, mam dwóch synów 12 i 2 lata, a teraz córeczka.

Wogole to chciałam się przywitać, od jakiegoś czasu czytam Was, termin mam na 21 maj wg OM , ale na pewno będę wcześniej bo będę miała cc, jak ostatnio po 38 tyg, idę 21 do lekarza i wtedy ustale co i jak, ale już tak jak Wam ciężko na koniec 🙂

Witaj :) U mnie tez trzecie dziecko i trzecie cc. Termin z USG na 18 maja, a wstepna data ciecia 8 maja.

Dziewczyny a też tak macie, że bardziej czujecie dzidzie po jednej stronie? Mnie ciągle rozpycha po prawej... i tam dostaje najwięcej kopniaków...
Ja akurat zalezy jak sie poloze. Malutka sie slizga i przerzuca na rozne strony. Mam.wrazenie ze jak leze to jest po lewej a jak wstake to jakby musiała sie inaczej ulozyc. Czuje jakby kamien mi sie przewracal. ;) dziwme uczucie. Jak mam tak wyyrzymac jeszcze 4 tygodnie yo będzie kiepsko. Teraz nawet malo jadam a znowu waga idzie w gore. Chyba puchne... mam taka nadzieje. Bo u mnie zwykle kg wodac po buzi. A ona caly czas taka sama ;)

Dziewczyny a też tak macie, że bardziej czujecie dzidzie po jednej stronie? Mnie ciągle rozpycha po prawej... i tam dostaje najwięcej kopniaków...

Mój synek wypięty jest po prawej stronie pupcią i pleckami już jakiś czas, a kopie wszędzie.
Nie wiem jak on te szpagaty wyczynia, ale czuję go z każdej strony mimo, że wypięty jest po jednej 😂

Hej . U mnie dziś sprzątanie domku dokładniejsze na święta , ale bez szału. Robię ostatnie pranie . Cześć na dworzu wywieszę póki pogoda dopisuje. Dziwny posmak mam w ustach . Pospałam dziś lepiej , bo spaliśmy w sypialni , nie w salonie. Materac tam jest cudowny i biodra mi nie dokuczaly. Gorzej z córką , która wstała zła. Bo obudziła się nowym lozeczku a nie z nami 😂

reklama
To widzę że i ja podobnie, jutro też zaczynam 34 tv, jeszcze nie mam terminu cc, też to moje 3 dziecko, mam dwóch synów 12 i 2 lata, a teraz córeczka.

Wogole to chciałam się przywitać, od jakiegoś czasu czytam Was, termin mam na 21 maj wg OM , ale na pewno będę wcześniej bo będę miała cc, jak ostatnio po 38 tyg, idę 21 do lekarza i wtedy ustale co i jak, ale już tak jak Wam ciężko na koniec 🙂

Witamy. U mnie też trzecia ciąża, ale SN. Nasza córka ma 13 kwietnia 11 urodzinki, a synek 6 maja 6 urodzinki. teraz czekamy na Olivke termin z USG i jego mam się trzymać 13.05, ale pewnie też będzie wcześniej 😉 Trzymaj się cieplutko.

Do góry