reklama
Lilka455
Fanka BB :)
Prawda, zawsze tak robie co któryś dzień tez odcinam końca pod skosemAby kwiaty cięte dluzej wytrzymaly wystarczy wsypać do wody łyżeczkę cukru
MDNMO
Aby kwiaty cięte dluzej wytrzymaly wystarczy wsypać do wody łyżeczkę cukru
Daje zawsze, ale one chyba zmrozone jeszcze byly, bo tydzien temu przymrozki i mysle, ze podmarzly
MDNMO
Prawda, zawsze tak robie co któryś dzień tez odcinam końca pod skosem
Tak, pod skosem tez odcinam po troszke. Zawsze dluzej stoją, te musiały być zmrozone, bo juz w 3 dniu zaczely czarniec
Witaj u mnie tez 2 chlopakow w domu. 6 i 3 lata. Teraz coreczka. Ja juz mam termin 30 kwietnia do szpitala i decyzja kiedy cesarka troche sie boje i zaczynam panikowac...mysle jak tam blizna. 2 tug temu bylo 3mm wiec podobno niezle...ostatnio ciagle mnie cos pobolewa...ech...poprzednie ciaze poprostu przechodzilam sobie... Trzymaj sieTo widzę że i ja podobnie, jutro też zaczynam 34 tv, jeszcze nie mam terminu cc, też to moje 3 dziecko, mam dwóch synów 12 i 2 lata, a teraz córeczka.
Wogole to chciałam się przywitać, od jakiegoś czasu czytam Was, termin mam na 21 maj wg OM , ale na pewno będę wcześniej bo będę miała cc, jak ostatnio po 38 tyg, idę 21 do lekarza i wtedy ustale co i jak, ale już tak jak Wam ciężko na koniec
Charlotte21
Jaka super torba@Lilka455 to ja jestem bardzo podobnie spakowana Zobacz załącznik 1103799
Żeby kwiaty dłużej wytrzymały daje się kostki lodu do wazonu
A ja myslalam ze spakuje sie do takiej jednej co masz na ziemii....i mi sie nic nie mieści. Nie spominajac o wodzie czy czyms do jedzenia.
missroszi
Do tej małej kabinowki jak dałam pampersy i podpaski to już na nic miejsca nie byłoJaka super torba
A ja myslalam ze spakuje sie do takiej jednej co masz na ziemii....i mi sie nic nie mieści. Nie spominajac o wodzie czy czyms do jedzenia.
A tak serio to mam tam jeszcze dużo rzeczy a w plecaku takie podręczne kosmetyczka, woda itd.
Ogólnie dużo mi się zmieściło i spokojnie dam sobie radę z tymi torbami
reklama
Podziel się: