reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Ja mam takie torby jedna na kółkach drogi plecak, ta na kółkach to jest trochę mniejsza niż bagaz podręczny do samolotu.
1586418679278254962941615823799.jpg

reklama
To widzę że i ja podobnie, jutro też zaczynam 34 tv, jeszcze nie mam terminu cc, też to moje 3 dziecko, mam dwóch synów 12 i 2 lata, a teraz córeczka.

Wogole to chciałam się przywitać, od jakiegoś czasu czytam Was, termin mam na 21 maj wg OM , ale na pewno będę wcześniej bo będę miała cc, jak ostatnio po 38 tyg, idę 21 do lekarza i wtedy ustale co i jak, ale już tak jak Wam ciężko na koniec 🙂
Witaj u mnie tez 2 chlopakow w domu. 6 i 3 lata. Teraz coreczka. Ja juz mam termin 30 kwietnia do szpitala i decyzja kiedy cesarka troche sie boje i zaczynam panikowac...mysle jak tam blizna. 2 tug temu bylo 3mm wiec podobno niezle...ostatnio ciagle mnie cos pobolewa...ech...poprzednie ciaze poprostu przechodzilam sobie... Trzymaj sie

Jaka super torba 🤩
A ja myslalam ze spakuje sie do takiej jednej co masz na ziemii....i mi sie nic nie mieści. Nie spominajac o wodzie czy czyms do jedzenia.
Do tej małej kabinowki jak dałam pampersy i podpaski to już na nic miejsca nie było 😂
A tak serio to mam tam jeszcze dużo rzeczy a w plecaku takie podręczne kosmetyczka, woda itd.
Ogólnie dużo mi się zmieściło i spokojnie dam sobie radę z tymi torbami

reklama
Do góry