reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
To widzę że i ja podobnie, jutro też zaczynam 34 tv, jeszcze nie mam terminu cc, też to moje 3 dziecko, mam dwóch synów 12 i 2 lata, a teraz córeczka.

Wogole to chciałam się przywitać, od jakiegoś czasu czytam Was, termin mam na 21 maj wg OM , ale na pewno będę wcześniej bo będę miała cc, jak ostatnio po 38 tyg, idę 21 do lekarza i wtedy ustale co i jak, ale już tak jak Wam ciężko na koniec 🙂

Witaj :) U mnie tez trzecie dziecko i trzecie cc. Termin z USG na 18 maja, a wstepna data ciecia 8 maja.

Dziewczyny a też tak macie, że bardziej czujecie dzidzie po jednej stronie? Mnie ciągle rozpycha po prawej... i tam dostaje najwięcej kopniaków...
Ja akurat zalezy jak sie poloze. Malutka sie slizga i przerzuca na rozne strony. Mam.wrazenie ze jak leze to jest po lewej a jak wstake to jakby musiała sie inaczej ulozyc. Czuje jakby kamien mi sie przewracal. ;) dziwme uczucie. Jak mam tak wyyrzymac jeszcze 4 tygodnie yo będzie kiepsko. Teraz nawet malo jadam a znowu waga idzie w gore. Chyba puchne... mam taka nadzieje. Bo u mnie zwykle kg wodac po buzi. A ona caly czas taka sama ;)

Dziewczyny a też tak macie, że bardziej czujecie dzidzie po jednej stronie? Mnie ciągle rozpycha po prawej... i tam dostaje najwięcej kopniaków...

Mój synek wypięty jest po prawej stronie pupcią i pleckami już jakiś czas, a kopie wszędzie.
Nie wiem jak on te szpagaty wyczynia, ale czuję go z każdej strony mimo, że wypięty jest po jednej 😂

Hej . U mnie dziś sprzątanie domku dokładniejsze na święta , ale bez szału. Robię ostatnie pranie . Cześć na dworzu wywieszę póki pogoda dopisuje. Dziwny posmak mam w ustach . Pospałam dziś lepiej , bo spaliśmy w sypialni , nie w salonie. Materac tam jest cudowny i biodra mi nie dokuczaly. Gorzej z córką , która wstała zła. Bo obudziła się nowym lozeczku a nie z nami 😂

reklama
To widzę że i ja podobnie, jutro też zaczynam 34 tv, jeszcze nie mam terminu cc, też to moje 3 dziecko, mam dwóch synów 12 i 2 lata, a teraz córeczka.

Wogole to chciałam się przywitać, od jakiegoś czasu czytam Was, termin mam na 21 maj wg OM , ale na pewno będę wcześniej bo będę miała cc, jak ostatnio po 38 tyg, idę 21 do lekarza i wtedy ustale co i jak, ale już tak jak Wam ciężko na koniec 🙂

Witamy. U mnie też trzecia ciąża, ale SN. Nasza córka ma 13 kwietnia 11 urodzinki, a synek 6 maja 6 urodzinki. teraz czekamy na Olivke termin z USG i jego mam się trzymać 13.05, ale pewnie też będzie wcześniej 😉 Trzymaj się cieplutko.

Do góry