reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Hej, jejku juz czwartek, a dopiero byla niedziela myslalam , ze będą mi się dluzyc te ostatnie tyg , a jeszcze w zamknięciu to juz w ogóle. Ale nic z tych rzeczy , ciągle jest coś do zrobienia.
Na szczęście obiad mam z wczoraj. Puściłam pranie, jedno mam do prasowania . Wczoraj posortowalam ubrania synka , z 98 na 104 , te małe odlozylam do sprzedania to kupię mu za to porządne buty , zawsze tak robię 😁
Dziwne te święta będą, nas jest tylko dwójka bo syn za mały zeby go liczyć do normalnego gotowania I jedzenia, więc ja za dużo nie robię na święta.
Nawet mi się nie chciało mieszkania ustrajac, a normalnie to juz dawno skakaly by zające i zonkile po półkach 🤷🏼‍♀️

Zastanawiam się czy podołam spakować się w tą torbę 🤔 bo nam na kółkach ale jest olbrzymia i chyba to przesada 😅

Załączniki

• IMG_20200409_091937.jpg
    IMG_20200409_091937.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 85
  • IMG_20200409_091937.jpg
    IMG_20200409_091937.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 78
Zastanawiam się czy podołam spakować się w tą torbę 🤔 bo nam na kółkach ale jest olbrzymia i chyba to przesada 😅
Moim zdaniem lepsza na kółkach bo lepiej ją przetransportować. A tych rzeczy to jednak trochę jest, ja mam dla siebie taką mniej więcej jak tak i walizkę mniejszą dla dziecka. Jak byłam ostatnio na ip to przyjmowali też do porodu to laski takie torby wielkie miały i to po dwie prawie każda.

Hej Mamuśki, u mnie też porządeczki od 6 rano, ale oczywiście z chwilami relaksu 🙂 ja gotuję ostatnią bieliznę pościelową, a pościel już od 7:30 się wietrzy 👌🏻 obiad mamy z wczoraj, więc luźniej. Pseudo kawka pachnie i tak można zaczynać dzień po przespanej nocy ✊🏻

IMG_1919.JPG

Hej, jejku juz czwartek, a dopiero byla niedziela myslalam , ze będą mi się dluzyc te ostatnie tyg , a jeszcze w zamknięciu to juz w ogóle. Ale nic z tych rzeczy , ciągle jest coś do zrobienia.
Na szczęście obiad mam z wczoraj. Puściłam pranie, jedno mam do prasowania . Wczoraj posortowalam ubrania synka , z 98 na 104 , te małe odlozylam do sprzedania to kupię mu za to porządne buty , zawsze tak robię 😁
Dziwne te święta będą, nas jest tylko dwójka bo syn za mały zeby go liczyć do normalnego gotowania I jedzenia, więc ja za dużo nie robię na święta.
Nawet mi się nie chciało mieszkania ustrajac, a normalnie to juz dawno skakaly by zające i zonkile po półkach 🤷🏼‍♀️

To u mnie od tygodnia hulaja po domu zajace 🐰 brakuje mi wlasnie swieżych żonkili, bo ostatnie padly po 4 dniach 😢, ale nie bede juz meza gonila specjalnie, wystarcza ogolnie wiosenne, ktore ja sa w domu. Ja male ciuchy odkladam w torbe i na strych bo zawsze mowie, a noz widelec skusze sie na czwarte dziecko 😂 no i nie ukrywam, wiem to chore, ale jestem sentymentalna 🙈
My tez w czworke na swieta, ale dzieci juz starsze, wiec tez inaczej. Damy rade dziewczyny 😍

Ja też spakowałam się w walizke na kolkach, zeby bylo wygodniej. Nie patrz, ze olbrzymia, wazne, zeby bylo Ci wygodnie. Zreszta... moja mala tez nie jest, bo przepakowalam ze sredniej w duza 😉

Ja wczoraj prasowalam i ukladalam i pakowalam do torby o stwierdzilam że no nie ma szans !
U mnie w szpitalu pisza na stronie abym wziela podklady poporodowe i te na łóżko i jeszcze pieluchy dla dziecka. Jak to wlozylam to juz nie mialam miejsca w torbie !!! A gdzoe reszta? I co najwazniejsze. Gdzie wloze jedzenie 😯
Takze jak sie spakujesz w taka to koniecznie napisz jak to zrobiłaś;)

reklama
To u mnie od tygodnia hulaja po domu zajace 🐰 brakuje mi wlasnie swieżych żonkili, bo ostatnie padly po 4 dniach 😢, ale nie bede juz meza gonila specjalnie, wystarcza ogolnie wiosenne, ktore ja sa w domu. Ja male ciuchy odkladam w torbe i na strych bo zawsze mowie, a noz widelec skusze sie na czwarte dziecko 😂 no i nie ukrywam, wiem to chore, ale jestem sentymentalna 🙈
My tez w czworke na swieta, ale dzieci juz starsze, wiec tez inaczej. Damy rade dziewczyny 😍
Aby kwiaty cięte dluzej wytrzymaly wystarczy wsypać do wody łyżeczkę cukru ;)

Do góry