reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Hej, jejku juz czwartek, a dopiero byla niedziela myslalam , ze będą mi się dluzyc te ostatnie tyg , a jeszcze w zamknięciu to juz w ogóle. Ale nic z tych rzeczy , ciągle jest coś do zrobienia.
Na szczęście obiad mam z wczoraj. Puściłam pranie, jedno mam do prasowania . Wczoraj posortowalam ubrania synka , z 98 na 104 , te małe odlozylam do sprzedania to kupię mu za to porządne buty , zawsze tak robię 😁
Dziwne te święta będą, nas jest tylko dwójka bo syn za mały zeby go liczyć do normalnego gotowania I jedzenia, więc ja za dużo nie robię na święta.
Nawet mi się nie chciało mieszkania ustrajac, a normalnie to juz dawno skakaly by zające i zonkile po półkach 🤷🏼‍♀️

Zastanawiam się czy podołam spakować się w tą torbę 🤔 bo nam na kółkach ale jest olbrzymia i chyba to przesada 😅

Załączniki

• IMG_20200409_091937.jpg
    IMG_20200409_091937.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 82
  • IMG_20200409_091937.jpg
    IMG_20200409_091937.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 75
Zastanawiam się czy podołam spakować się w tą torbę 🤔 bo nam na kółkach ale jest olbrzymia i chyba to przesada 😅
Moim zdaniem lepsza na kółkach bo lepiej ją przetransportować. A tych rzeczy to jednak trochę jest, ja mam dla siebie taką mniej więcej jak tak i walizkę mniejszą dla dziecka. Jak byłam ostatnio na ip to przyjmowali też do porodu to laski takie torby wielkie miały i to po dwie prawie każda.

Hej Mamuśki, u mnie też porządeczki od 6 rano, ale oczywiście z chwilami relaksu 🙂 ja gotuję ostatnią bieliznę pościelową, a pościel już od 7:30 się wietrzy 👌🏻 obiad mamy z wczoraj, więc luźniej. Pseudo kawka pachnie i tak można zaczynać dzień po przespanej nocy ✊🏻

IMG_1919.JPG

Hej, jejku juz czwartek, a dopiero byla niedziela myslalam , ze będą mi się dluzyc te ostatnie tyg , a jeszcze w zamknięciu to juz w ogóle. Ale nic z tych rzeczy , ciągle jest coś do zrobienia.
Na szczęście obiad mam z wczoraj. Puściłam pranie, jedno mam do prasowania . Wczoraj posortowalam ubrania synka , z 98 na 104 , te małe odlozylam do sprzedania to kupię mu za to porządne buty , zawsze tak robię 😁
Dziwne te święta będą, nas jest tylko dwójka bo syn za mały zeby go liczyć do normalnego gotowania I jedzenia, więc ja za dużo nie robię na święta.
Nawet mi się nie chciało mieszkania ustrajac, a normalnie to juz dawno skakaly by zające i zonkile po półkach 🤷🏼‍♀️

To u mnie od tygodnia hulaja po domu zajace 🐰 brakuje mi wlasnie swieżych żonkili, bo ostatnie padly po 4 dniach 😢, ale nie bede juz meza gonila specjalnie, wystarcza ogolnie wiosenne, ktore ja sa w domu. Ja male ciuchy odkladam w torbe i na strych bo zawsze mowie, a noz widelec skusze sie na czwarte dziecko 😂 no i nie ukrywam, wiem to chore, ale jestem sentymentalna 🙈
My tez w czworke na swieta, ale dzieci juz starsze, wiec tez inaczej. Damy rade dziewczyny 😍

Ja też spakowałam się w walizke na kolkach, zeby bylo wygodniej. Nie patrz, ze olbrzymia, wazne, zeby bylo Ci wygodnie. Zreszta... moja mala tez nie jest, bo przepakowalam ze sredniej w duza 😉

Ja wczoraj prasowalam i ukladalam i pakowalam do torby o stwierdzilam że no nie ma szans !
U mnie w szpitalu pisza na stronie abym wziela podklady poporodowe i te na łóżko i jeszcze pieluchy dla dziecka. Jak to wlozylam to juz nie mialam miejsca w torbie !!! A gdzoe reszta? I co najwazniejsze. Gdzie wloze jedzenie 😯
Takze jak sie spakujesz w taka to koniecznie napisz jak to zrobiłaś;)

reklama
To u mnie od tygodnia hulaja po domu zajace 🐰 brakuje mi wlasnie swieżych żonkili, bo ostatnie padly po 4 dniach 😢, ale nie bede juz meza gonila specjalnie, wystarcza ogolnie wiosenne, ktore ja sa w domu. Ja male ciuchy odkladam w torbe i na strych bo zawsze mowie, a noz widelec skusze sie na czwarte dziecko 😂 no i nie ukrywam, wiem to chore, ale jestem sentymentalna 🙈
My tez w czworke na swieta, ale dzieci juz starsze, wiec tez inaczej. Damy rade dziewczyny 😍
Aby kwiaty cięte dluzej wytrzymaly wystarczy wsypać do wody łyżeczkę cukru ;)

Do góry