Ja mam wesele pod koniec czerwca i szczerze? Odpuszczam. W zeszłym roku zaliczyliśmy wesele z 3latkiem. Po pierwsze, mimo animatorki trzeba było zająć się dzieckiem, więc dopiero po odstawieniu mlodego do prababci mieliśmy chwilę na zabawę. A po drugie, było tak mega głośno, że chyba roczniaka bym nawet nie wzięła. Jeśli masz możliwość to najlepiej byłoby wynająć pokój gdzieś w pobliżu sali, aby ktoś zawsze mogł być przy małej, a ona nie musiała być na sali.Mamy czy któraś z Was byla z maleńkim dzieckiem na weselu ? Korzystalyscie ze sluchawek wygluszajacych. Wesele wypada tak, że mala bedzie miala 2 miesiace, nam jak i Państwu mlodym zalezy na naszej obecności, nie mam możliwości zostawienia małej pod opieką bo cala rodzina (babcie, siostra tez na nim będą)
reklama
Ja mialam 3 wesela jak syn się urodził i nie pojechalismy, młodzi zrozumieli
Mamy czy któraś z Was byla z maleńkim dzieckiem na weselu ? Korzystalyscie ze sluchawek wygluszajacych. Wesele wypada tak, że mala bedzie miala 2 miesiace, nam jak i Państwu mlodym zalezy na naszej obecności, nie mam możliwości zostawienia małej pod opieką bo cala rodzina (babcie, siostra tez na nim będą)
KundaKunda
Fanka BB :)
Moja znajoma była na ślubie z miesięcznym dzieckiem. Ale szczerze, ja bym nie poszła. Co prawda są słuchawki wyciszające, ale i dla dziecka to duże wyzwanie, bo będzie bardzo dużo bodźców.
Ja byłam z pierwszą córka jak miała rok..... nie polecamMamy czy któraś z Was byla z maleńkim dzieckiem na weselu ? Korzystalyscie ze sluchawek wygluszajacych. Wesele wypada tak, że mala bedzie miala 2 miesiace, nam jak i Państwu mlodym zalezy na naszej obecności, nie mam możliwości zostawienia małej pod opieką bo cala rodzina (babcie, siostra tez na nim będą)
za głośno.
Fakt, że dziadkowie zobligowali się, ze wyjdą ok 21 i zabiorą małą spać.....
Myślę, że jak poprosisz rodziców to dla wnuczki są w stanie zrobić wszystko, a rodzice się zabawią
mamahelenki92
Byłam.jak.helenka.miala 7-8 tygodni. Nie miałam z kim jej zostawić , siostra o 21 ja dopiero wzięła. Miałam słuchawki , ale ciągle jej spadały . Koleżanki nie specjalnie ustawiły nam miejsce na środku stołu , nie miałam jak wózkiem wjechać . Po za.ttm.klimatyzacja... mała.dobrze.to zniosła. Ja musiałam być na weselu,.bo to było wesele mojej starszej. I szkoda mi było.odpuscic.Mamy czy któraś z Was byla z maleńkim dzieckiem na weselu ? Korzystalyscie ze sluchawek wygluszajacych. Wesele wypada tak, że mala bedzie miala 2 miesiace, nam jak i Państwu mlodym zalezy na naszej obecności, nie mam możliwości zostawienia małej pod opieką bo cala rodzina (babcie, siostra tez na nim będą)
P.S. nie każdy dziadek chce.sie zajmować wnukami.
mamahelenki92
A mnie dziś w lokalnym sklepie bez proszenia dwóch panów.przepuscilo w kolejce.do.kasy. Serio
K
karo88*
Gość
Dziewczyny potrzebuje porady ..zapisałam się na rozmowę kwalifikacyjną do szpitala rozmowa odbywa się w 36 tyg ciąży termin podałam z badania USG i wyszło na 20 kwietnia natomiast jeśli z miesiączki to będzie 37 i nie wiem czy zmienić czy zostawić
Nerwicówka35
Dziewczyny potrzebuje porady ..zapisałam się na rozmowę kwalifikacyjną do szpitala rozmowa odbywa się w 36 tyg ciąży termin podałam z badania USG i wyszło na 20 kwietnia natomiast jeśli z miesiączki to będzie 37 i nie wiem czy zmienić czy zostawić
rozmowę kwalifikacyjną do szpitala ? ja nawet nie wiem o co chodzi
K
karo88*
Gość
Jeżeli chcesz rodzic w prywatnym szpitalu na NFZ to zapisujesz due na rzw. Rozmowę kwalifikacyjną do porodurozmowę kwalifikacyjną do szpitala ? ja nawet nie wiem o co chodzi
reklama
Podziel się: