reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Mamy czy któraś z Was byla z maleńkim dzieckiem na weselu ? Korzystalyscie ze sluchawek wygluszajacych. Wesele wypada tak, że mala bedzie miala 2 miesiace, nam jak i Państwu mlodym zalezy na naszej obecności, nie mam możliwości zostawienia małej pod opieką bo cala rodzina (babcie, siostra tez na nim będą)
Ja mam wesele pod koniec czerwca i szczerze? Odpuszczam. W zeszłym roku zaliczyliśmy wesele z 3latkiem. Po pierwsze, mimo animatorki trzeba było zająć się dzieckiem, więc dopiero po odstawieniu mlodego do prababci mieliśmy chwilę na zabawę. A po drugie, było tak mega głośno, że chyba roczniaka bym nawet nie wzięła. Jeśli masz możliwość to najlepiej byłoby wynająć pokój gdzieś w pobliżu sali, aby ktoś zawsze mogł być przy małej, a ona nie musiała być na sali.

reklama
Ja mialam 3 wesela jak syn się urodził i nie pojechalismy, młodzi zrozumieli :)
Mamy czy któraś z Was byla z maleńkim dzieckiem na weselu ? Korzystalyscie ze sluchawek wygluszajacych. Wesele wypada tak, że mala bedzie miala 2 miesiace, nam jak i Państwu mlodym zalezy na naszej obecności, nie mam możliwości zostawienia małej pod opieką bo cala rodzina (babcie, siostra tez na nim będą)

Moja znajoma była na ślubie z miesięcznym dzieckiem. Ale szczerze, ja bym nie poszła. Co prawda są słuchawki wyciszające, ale i dla dziecka to duże wyzwanie, bo będzie bardzo dużo bodźców.

Ja byłam z pierwszą córka jak miała rok..... nie polecam
za głośno.
Fakt, że dziadkowie zobligowali się, ze wyjdą ok 21 i zabiorą małą spać.....
Myślę, że jak poprosisz rodziców to dla wnuczki są w stanie zrobić wszystko, a rodzice się zabawią :):):)

Byłam.jak.helenka.miala 7-8 tygodni. Nie miałam z kim jej zostawić , siostra o 21 ja dopiero wzięła. Miałam słuchawki , ale ciągle jej spadały 🤦‍♂️. Koleżanki nie specjalnie ustawiły nam miejsce na środku stołu , nie miałam jak wózkiem wjechać . Po za.ttm.klimatyzacja... mała.dobrze.to zniosła. Ja musiałam być na weselu,.bo to było wesele mojej starszej. I szkoda mi było.odpuscic.

P.S. nie każdy dziadek chce.sie zajmować wnukami.

Dziewczyny potrzebuje porady ..zapisałam się na rozmowę kwalifikacyjną do szpitala rozmowa odbywa się w 36 tyg ciąży termin podałam z badania USG i wyszło na 20 kwietnia natomiast jeśli z miesiączki to będzie 37 i nie wiem czy zmienić czy zostawić 🤷

Dziewczyny potrzebuje porady ..zapisałam się na rozmowę kwalifikacyjną do szpitala rozmowa odbywa się w 36 tyg ciąży termin podałam z badania USG i wyszło na 20 kwietnia natomiast jeśli z miesiączki to będzie 37 i nie wiem czy zmienić czy zostawić 🤷

rozmowę kwalifikacyjną do szpitala ? ja nawet nie wiem o co chodzi 🙄🙄🙄

reklama
Do góry