julia2s
Fanka BB :)
Nie wiem czemu sie tak czepiaja, jest sporo kobiet, ktore maja malutki brzuch, a wszystko jest ok. Moja kuzynka jak szla rodzic w maju i spotkala kolezanke, ktorej dawno nie widziala to ona w ogole nie poznala, ze ta w ciazy jest. A syn sie urodzil kolo 3kg czyli taki normalny.
Dzwoniłam dziś do mojej Pani ginekolog ponieważ od wczoraj nie czułam kompletnie nic żadnych ruchów małego niestety jest na wyjeździe więc nie mogła mnie przyjść kazała mi iść do przychodni i zrobić ktg. Więc tak też zrobiłam zrobili mi ktg pani ktora je wykonywała pow że mam strasznie mały brzuch że cis jest nie tak po ktg weszłam do gabinetu z tym wynikiem zapis prawidłowy ale dał mi skierowanie na USG bo też mu się te brzuch nie podoba ....napisałam smsa do swojej doktorki ona oddzwoniła i pow żebym włączyła myślenie że skoro 26 lutego byłam na prenatalnych i lekarz nie stwierdził nic niepokojącego to nam się tego trzymać ....z tym że lekarz mi napisał ten termin eutrophia .....ja już zgupialam [emoji45] pow że dziecko może być małe w dniu narodzin takto wszystko inne jest w porządku ale co to znaczy że będzie jakimś karłem ja już chora jestem z tego wszystkiego [emoji31] nie wiem czy znowu iść do niego i pogadać o moich wątpliwościach już nie wiem co robić