reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
O matko, u mnie jeszcze sennie ale dziś zaczynam dopiero 23 tydzien. a u Was które tyg dziewczyny?
Ogółem dobrze mi się śpi ale jakieś koszmary zaczynam mieć odnośnie ciąży 🙈

Dziewczyny mam pytanie wczoraj wieczorem zaczął mi twardniec brzuch ( wcześniej też już mi się to zdarzało ) ale wczoraj trochę mnie bolał strasznie się Wystraszylam na szczęście żadnych plamien nie miałam... Wy też może borykacie się z tym problemem ? Moja Pani doktor na ostatniej wizycie zalecila mi bramie nospy Max 2 razy dziennie po 1 tabletce...

Jestem w 23 tyg ciąży w pon będzie 24 trochę się zaniepokoilam bo pierwszy raz mnie tak brzuch bolał ale przeszedł po paru min

Witam :)
@kat_anna dzieki za radę o inhalacji 🙏🏻
Dobrze się wyspałam.
Zresztą od początku ciąży dobrze sypiam

Dziewczyny u mnie 27 Tc dziś 😍
Teoretycznie 3 trymest początek 7 msc - start
Też mi od dłuższego czasu brzuch trwadnieje wieczorem ale nie jest to takie bolesne więc nie biorę nospy. Macica ćwiczy 😁

Ja też ostatnio nie mogę spac 😕 na początku ciąży miałam to samo później spałam jak kamień a teraz znów budzę się w środku nocy i nie mogę usnąć.... Co sprawia ze wszystko i wszyscy mnie wokół drażnią i jestem jak bomba tykajaca ....

I na dodatek ten wczorajszy brzuch nie daje mi już spokoju także Wogole irytacja i mnie dziś jest 😕 a jeszcze ksiądz dziś i mnie chodzi co już Wogole mnie rozdraznilo gdzieś...😅

reklama
Ja też ostatnio nie mogę spac 😕 na początku ciąży miałam to samo później spałam jak kamień a teraz znów budzę się w środku nocy i nie mogę usnąć.... Co sprawia ze wszystko i wszyscy mnie wokół drażnią i jestem jak bomba tykajaca ....
Właśnie czytałam gdzieś, że pod koniec drugiego i w trzecim trymestrze możemy być 'rozdrażnione i osłabione psychicznie' 🙈🙉

Do góry