reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Powiem Ci szczerze, że ja mam dodane chyba z 10 wózków na olx do obserwowanych z racji tego że też idę w używke.. I tak sobie jeżdżę jak dzieci w przedszkolu, umawiam się na oglądanie, pojezdzenie, wpakowanie do auta. Mi póki co mam 3 typy.
Też mam stosunko niskie cisnienie. Zwykle 110/80. Czy coś takiego (zwykle nie pamiętam tej drugiej wartosci). Czasem po kawie podskoczy. ;)

Pytanie dziewczyny....zaczynam powoli myśleć o wózku. Jako o najdroższej części wyposażenia u mnie. Czy macie jakieś propozycje ? Chodzi mi bardziej o terenową wersję nie miejska. Po dwóch miesiącach od porodu na kilka miesięcy (niestety) musimy się przeprowadzić na czas budowy do rodziców. A to na wsi więc chodzi mi o wózek co by moja Malutka miała wygodnie jak po polnych drogach będę śmigać. ;)
Poradzicie coś? Ja kupuje używany. Nie zależy mi na nowym. ;)

Też mam stosunko niskie cisnienie. Zwykle 110/80. Czy coś takiego (zwykle nie pamiętam tej drugiej wartosci). Czasem po kawie podskoczy. ;)

Pytanie dziewczyny....zaczynam powoli myśleć o wózku. Jako o najdroższej części wyposażenia u mnie. Czy macie jakieś propozycje ? Chodzi mi bardziej o terenową wersję nie miejska. Po dwóch miesiącach od porodu na kilka miesięcy (niestety) musimy się przeprowadzić na czas budowy do rodziców. A to na wsi więc chodzi mi o wózek co by moja Malutka miała wygodnie jak po polnych drogach będę śmigać. ;)

Też już trochę rozglądam się za wózkiem i w moje oko wpadł bebetto jeszcze model nie wiem ale 2w1 I do tego fotelik maxi cosi. Też chciałam używany ale narazie nie ma nic konkretnego w moich okolicach A nie marzy mi się jeździć 100 km za wózkiem jakby jeszcze był do 50 km to tak ale ciężko coś znaleźć w tych okolicach.

5 dzień z potwornym kaszlem...
ani gorączki ani nic nie boli wiec do lekarza nie szłam.
w aptece dostałam syrop ale jak to pani powiedziała bez chemii wiec ani nie zaszkodzi ani nie pomoże 😓
nie mam już sił - jakieś rady?

Napisz jeszcze gdzie zamierzasz trzymać wózek i jaki masz bagażnik. Na czym zależy ci oprócz amortyzacji?

Nie mogłam się powstrzymać, właśnie zamówiłam pakę ubranek dla synka. W poniedziałek jadę odebrać.

To jeśli chodzi o wyprawkę ciuszkową będę miała na kilka miesięcy za niespełna 150 zł. Co prawda używane rzeczy, ale w dobrym stanie, (dziecku bez różnicy - ważne by były czyste i wyprane, to i mi to nie przeszkadza 😜).

Długo się powstrzymywałam z tymi zakupami. Teraz szlaban na ciuszki dziecięce do porodu 😂

Napisz jeszcze gdzie zamierzasz trzymać wózek i jaki masz bagażnik. Na czym zależy ci oprócz amortyzacji?
Hmmm. Wózek na początek w kawalerce 😕 potem w domu rodzinnym. Samochody mają duży bagażnik. Dwa w combi. Raczej zależy mi na tym aby przewieźć bezproblemowo wózek na jakieś wycieczki czy do znajomych pojechać ;)

reklama
Do góry