Mi też bardzo źle się śpi (jak widać...). 3-4 godziny snu to max, co ostatnio wyciągam na dobę...No i znowu nie ma spania Jestem wykończona. Może w III trymestrze wróci śpiączka z I trymestru? Tak mi się marzy
reklama
K
karo88*
Gość
Dziewczyny mam pytanie wczoraj wieczorem zaczął mi twardniec brzuch ( wcześniej też już mi się to zdarzało ) ale wczoraj trochę mnie bolał strasznie się Wystraszylam na szczęście żadnych plamien nie miałam... Wy też może borykacie się z tym problemem ? Moja Pani doktor na ostatniej wizycie zalecila mi bramie nospy Max 2 razy dziennie po 1 tabletce...
K
karo88*
Gość
Jestem w 23 tyg ciąży w pon będzie 24 trochę się zaniepokoilam bo pierwszy raz mnie tak brzuch bolał ale przeszedł po paru min
missroszi
Fanka BB :)
Witam
@kat_anna dzieki za radę o inhalacji
Dobrze się wyspałam.
Zresztą od początku ciąży dobrze sypiam
Dziewczyny u mnie 27 Tc dziś
Teoretycznie 3 trymest początek 7 msc - start
Też mi od dłuższego czasu brzuch trwadnieje wieczorem ale nie jest to takie bolesne więc nie biorę nospy. Macica ćwiczy
@kat_anna dzieki za radę o inhalacji
Dobrze się wyspałam.
Zresztą od początku ciąży dobrze sypiam
Dziewczyny u mnie 27 Tc dziś
Teoretycznie 3 trymest początek 7 msc - start
Też mi od dłuższego czasu brzuch trwadnieje wieczorem ale nie jest to takie bolesne więc nie biorę nospy. Macica ćwiczy
Anipul
Dziewczyny a jak Wasze samopoczucie po tych kilku h snu? :/Mi też bardzo źle się śpi (jak widać...). 3-4 godziny snu to max, co ostatnio wyciągam na dobę...
K
karo88*
Gość
Ja też ostatnio nie mogę spac na początku ciąży miałam to samo później spałam jak kamień a teraz znów budzę się w środku nocy i nie mogę usnąć.... Co sprawia ze wszystko i wszyscy mnie wokół drażnią i jestem jak bomba tykajaca ....
K
karo88*
Gość
I na dodatek ten wczorajszy brzuch nie daje mi już spokoju także Wogole irytacja i mnie dziś jest a jeszcze ksiądz dziś i mnie chodzi co już Wogole mnie rozdraznilo gdzieś...
reklama
Anipul
Właśnie czytałam gdzieś, że pod koniec drugiego i w trzecim trymestrze możemy być 'rozdrażnione i osłabione psychicznie'Ja też ostatnio nie mogę spac na początku ciąży miałam to samo później spałam jak kamień a teraz znów budzę się w środku nocy i nie mogę usnąć.... Co sprawia ze wszystko i wszyscy mnie wokół drażnią i jestem jak bomba tykajaca ....
Podziel się: