reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Powiem Ci szczerze, że ja mam dodane chyba z 10 wózków na olx do obserwowanych z racji tego że też idę w używke.. I tak sobie jeżdżę jak dzieci w przedszkolu, umawiam się na oglądanie, pojezdzenie, wpakowanie do auta. Mi póki co mam 3 typy.
Też mam stosunko niskie cisnienie. Zwykle 110/80. Czy coś takiego (zwykle nie pamiętam tej drugiej wartosci). Czasem po kawie podskoczy. ;)

Pytanie dziewczyny....zaczynam powoli myśleć o wózku. Jako o najdroższej części wyposażenia u mnie. Czy macie jakieś propozycje ? Chodzi mi bardziej o terenową wersję nie miejska. Po dwóch miesiącach od porodu na kilka miesięcy (niestety) musimy się przeprowadzić na czas budowy do rodziców. A to na wsi więc chodzi mi o wózek co by moja Malutka miała wygodnie jak po polnych drogach będę śmigać. ;)
Poradzicie coś? Ja kupuje używany. Nie zależy mi na nowym. ;)

Też mam stosunko niskie cisnienie. Zwykle 110/80. Czy coś takiego (zwykle nie pamiętam tej drugiej wartosci). Czasem po kawie podskoczy. ;)

Pytanie dziewczyny....zaczynam powoli myśleć o wózku. Jako o najdroższej części wyposażenia u mnie. Czy macie jakieś propozycje ? Chodzi mi bardziej o terenową wersję nie miejska. Po dwóch miesiącach od porodu na kilka miesięcy (niestety) musimy się przeprowadzić na czas budowy do rodziców. A to na wsi więc chodzi mi o wózek co by moja Malutka miała wygodnie jak po polnych drogach będę śmigać. ;)

Też już trochę rozglądam się za wózkiem i w moje oko wpadł bebetto jeszcze model nie wiem ale 2w1 I do tego fotelik maxi cosi. Też chciałam używany ale narazie nie ma nic konkretnego w moich okolicach A nie marzy mi się jeździć 100 km za wózkiem jakby jeszcze był do 50 km to tak ale ciężko coś znaleźć w tych okolicach.

5 dzień z potwornym kaszlem...
ani gorączki ani nic nie boli wiec do lekarza nie szłam.
w aptece dostałam syrop ale jak to pani powiedziała bez chemii wiec ani nie zaszkodzi ani nie pomoże 😓
nie mam już sił - jakieś rady?

Napisz jeszcze gdzie zamierzasz trzymać wózek i jaki masz bagażnik. Na czym zależy ci oprócz amortyzacji?

Nie mogłam się powstrzymać, właśnie zamówiłam pakę ubranek dla synka. W poniedziałek jadę odebrać.

To jeśli chodzi o wyprawkę ciuszkową będę miała na kilka miesięcy za niespełna 150 zł. Co prawda używane rzeczy, ale w dobrym stanie, (dziecku bez różnicy - ważne by były czyste i wyprane, to i mi to nie przeszkadza 😜).

Długo się powstrzymywałam z tymi zakupami. Teraz szlaban na ciuszki dziecięce do porodu 😂

Napisz jeszcze gdzie zamierzasz trzymać wózek i jaki masz bagażnik. Na czym zależy ci oprócz amortyzacji?
Hmmm. Wózek na początek w kawalerce 😕 potem w domu rodzinnym. Samochody mają duży bagażnik. Dwa w combi. Raczej zależy mi na tym aby przewieźć bezproblemowo wózek na jakieś wycieczki czy do znajomych pojechać ;)

reklama
Do góry