reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Koleżanka miała cukrzycę ciążową, połowę ciąży na insulinie. Poród naturalny w terminie a bobas nie był nawet jakoś wyrośnięty przez tą cukrzycę bo 3500. Także najważniejsze mieć cukrzycę pod kontrolą i będzie dobrze
Ja insuliny nie mam, sama dieta wystarcza na razie i cukier spadł.

Hej Dziewczyny, miała któraś z Was podwyższone leukocyty i CRP w ciąży? U mnie od grudnia leukocyty wychodzą 15-19 tys/ul, a jak zrobiłam ostatnio crp to aż się wystraszyłam - 18mg/l. Nie czuję żeby coś mi było, przeziębiona byłam ale dużo wcześniej, infekcje intymne wyleczone, zęby nie bolą, gorączki nie mam, posiew moczu też czysto. Lekarz wysłał mnie na wiele dodatkowych badań i się martwię :(
Miała któraś z Was podobnie?

A ja znowu nie śpię...martwia mnie bole brzucha. Jestem w 23 tc i pobolewa mnie jak na okres. Brzuch jest miekki. Lekarz mówi ze to normalne, ale w dwóch poprzednich ciazach nie bolalo mnie.

Koleżanka miała cukrzycę ciążową, połowę ciąży na insulinie. Poród naturalny w terminie a bobas nie był nawet jakoś wyrośnięty przez tą cukrzycę bo 3500. Także najważniejsze mieć cukrzycę pod kontrolą i będzie dobrze
A ja znowu nie śpię...martwia mnie bole brzucha. Jestem w 23 tc i pobolewa mnie jak na okres. Brzuch jest miekki. Lekarz mówi ze to normalne, ale w dwóch poprzednich ciazach nie bolalo mnie.
Witaj. Ja w 22 tygodniu rowniez mam takie bole. Wczorah bylam u lekarza i wszystko ok czekam tylko na wyniki badan moczu tak jak wspomnialas podobno to normalne ale i tak czlowiek mysli....

reklama
Witaj. Ja w 22 tygodniu rowniez mam takie bole. Wczorah bylam u lekarza i wszystko ok czekam tylko na wyniki badan moczu tak jak wspomnialas podobno to normalne ale i tak czlowiek mysli....
Ja miala wizyte 2 tygodnie temu a we wtorek polowkowe. Wszystko bylo ok. Ale i tak sie boje. Najchetniej codziennie bylabym u lekarza.

Do góry