reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Dziewczyny... czy będąc w ciąży czujecie się czasami tak, jakbyście były przed okresem? Ja mam od wczoraj takie wrażenie... W sensie mam rozrzedzoną krew (wycierając dziś twarz, zdrapałam trochę krostkę i krew z niej leciała jak szalona), jestem taka zmęczona i w ogóle... dziwna sprawa :)

Hejo ja tez uwielbiam chrupki orzechowe i chyba moja dzidzia tez :)poki co troche sie przeziębiłam i nawet nie wiem co moge zazyc byl ktos w 12 tyg przeziębiony?katar gardlo?
Bodajże miesiąc temu na tej grupie napisałam cały esej czym się można leczyć w ciąży, jestem chorobowym weteranem... wpisz w lupkę albo wejdź w moje posty, drugi raz takuego arcydzieła nie uda mi się stworzyć ;)

Hejo ja tez uwielbiam chrupki orzechowe i chyba moja dzidzia tez :)poki co troche sie przeziębiłam i nawet nie wiem co moge zazyc byl ktos w 12 tyg przeziębiony?katar gardlo?
Jest taki syrop i tabletki do ssania na przeziębienie dla ciężarnych. Pren... nie będę wpisywać całej nazwy, bo mi chyba posta zablokuje. W każdym razie w składzie ma wyciąg z maliny, porzeczki, czosnku i coś tam jeszcze. Niby nic i sama się z tego śmialam, ale po 3 tyg uporczywego kaszlu zaczęłam brać ten syrop i po 3 dniach mi wreszcie przeszło. Może ma jakieś stężone te składniki? Na mnie domowe sposoby-miód, cytryna, domowe syropy z maliny itp nie działaly niestety.

Jest taki syrop i tabletki do ssania na przeziębienie dla ciężarnych. Pren... nie będę wpisywać całej nazwy, bo mi chyba posta zablokuje. W każdym razie w składzie ma wyciąg z maliny, porzeczki, czosnku i coś tam jeszcze. Niby nic i sama się z tego śmialam, ale po 3 tyg uporczywego kaszlu zaczęłam brać ten syrop i po 3 dniach mi wreszcie przeszło. Może ma jakieś stężone te składniki? Na mnie domowe sposoby-miód, cytryna, domowe syropy z maliny itp nie działaly niestety.
Ma wyciąg z czosnku a czosnek jest naturalnym antybiotykiem. Tez zamowiłam żelazny zapas ale w saszetkach bo mniej słodki

Ma wyciąg z czosnku a czosnek jest naturalnym antybiotykiem. Tez zamowiłam żelazny zapas ale w saszetkach bo mniej słodki
Na gardło polecam tabletki do ssania z porostem Isla albo spray Tantum verde Ciepłe mleko z miodem i masłem Syrop z cebuli i czosnku na kaszel Naturalny sok z malin Do kanapek czosnek, inhalację z soli no i termofor na stopy Taki zestaw zazwyczaj stosuje, ale swoje i tak trzeba wycierpieć

Dziewczyny... czy będąc w ciąży czujecie się czasami tak, jakbyście były przed okresem? Ja mam od wczoraj takie wrażenie... W sensie mam rozrzedzoną krew (wycierając dziś twarz, zdrapałam trochę krostkę i krew z niej leciała jak szalona), jestem taka zmęczona i w ogóle... dziwna sprawa :)
Mogę potwierdzić tylko zmęczenie Nie przetrwam dnia bez drzemki Wejście na piętro to koszmar, bo bolanie nogi

reklama
Do góry