Anitta013
Fanka BB :)
Dzieki kochana :*A na katar polecała sól morska.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki kochana :*A na katar polecała sól morska.
Domowe metody, miód, cytrynka, czosnek...Hejo ja tez uwielbiam chrupki orzechowe i chyba moja dzidzia tez poki co troche sie przeziębiłam i nawet nie wiem co moge zazyc byl ktos w 12 tyg przeziębiony?katar gardlo?
Na pewno do 20 tygodnia nasze maluszki maja czasJa jestem w 14+1 i jeszcze ruchów nie wyczuwam... Może za wcześnie na to u.mnie...
niewskazane są surowe ryby ktore w klasycznym sushi są. Als tak jak tu dziewczyny pisaly wyzej, sushi nie musi byc z surowa rybą, moze byc pieczona lub z warzywkami a takie jak najbardziej mozna w ciazyNie znam się na sushi ale chyba jest niewskazane w ciąży
Hejo ja tez uwielbiam chrupki orzechowe i chyba moja dzidzia tez poki co troche sie przeziębiłam i nawet nie wiem co moge zazyc byl ktos w 12 tyg przeziębiony?katar gardlo?
Moje sushi akurat bylo z gotowanymi i pieczonymi krewetkami miałam ochotę też na takie z wędzonym łososiem, ale mieli tylko surowego, więc odpadało. Są różne rodzaje sushi, nawet wegetariańskie
Dokładnie [emoji2]
Mi pomogły inhalacje z soli fizjologicznej i tabletki emskie, do kupienia w Rossmannie. Pod nos maść majerankowa.Hejo ja tez uwielbiam chrupki orzechowe i chyba moja dzidzia tez poki co troche sie przeziębiłam i nawet nie wiem co moge zazyc byl ktos w 12 tyg przeziębiony?katar gardlo?
Tak na pewno najlepiejDziękuję wszystkim czyli idziemy wszystko co naturalne
Ja na zaparcia dostalam magnez, ale taki do rozpuszczenia to nie jest zwykły, ale właśnie zalecany przy zaparciach niestety nie znam nazwy polskiego odpowiednika bo mieszkam w AT. Ale jest super szklanka dziennie i spokój. Dostalam go w pierwszej ciąży jak z bólu wylądowałam na podłodze bylam pewna ze to poronienie, a okazało się, że od zaparc .Tak na pewno najlepiej
Dziewczyny, czy macie problem z... Zaparciami? Jak sobie radzicie?