reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Hejo ja tez uwielbiam chrupki orzechowe i chyba moja dzidzia tez :)poki co troche sie przeziębiłam i nawet nie wiem co moge zazyc byl ktos w 12 tyg przeziębiony?katar gardlo?
Domowe metody, miód, cytrynka, czosnek...
Ja jestem w 14+1 i jeszcze ruchów nie wyczuwam... Może za wcześnie na to u.mnie...
Na pewno :) do 20 tygodnia nasze maluszki maja czas

Spróbuj cytryną i miodem, czosnkiem. Ale wiem też że są jakieś tabletki dla kobiet w ciąży. Brałam na gardło w drugiej ciąży tylko nazwa mi uciekła
Hejo ja tez uwielbiam chrupki orzechowe i chyba moja dzidzia tez :)poki co troche sie przeziębiłam i nawet nie wiem co moge zazyc byl ktos w 12 tyg przeziębiony?katar gardlo?

reklama
Tak na pewno najlepiej :)

Dziewczyny, czy macie problem z... Zaparciami? Jak sobie radzicie?
Ja na zaparcia dostalam magnez, ale taki do rozpuszczenia to nie jest zwykły, ale właśnie zalecany przy zaparciach niestety nie znam nazwy polskiego odpowiednika bo mieszkam w AT. Ale jest super szklanka dziennie i spokój. Dostalam go w pierwszej ciąży jak z bólu wylądowałam na podłodze bylam pewna ze to poronienie, a okazało się, że od zaparc .

Do góry