Moja ulubiona pozycja do spania jest na brzuchu. Jak żyć?
Mam tak samo ale już ciężko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja ulubiona pozycja do spania jest na brzuchu. Jak żyć?
Dokładnie, ja też uwielbiam na brzuchu, ale niestety już mi jest niewygodnie jak żyć, właśnie, jak żyć?Moja ulubiona pozycja do spania jest na brzuchu. Jak żyć?
My zjedlismy jajówe na kiełbasce i cebulce..... MmmmmmJa się nie mogę zebrać z wyrka jakąś motywacja?
Nawet w, żołądku mnie nie ssie
Bardzo często, ale przed ciążą spałam na brzuchu. Po tym, jak miałam krwawienie to boję się spać na brzuchu. Wkręcam sobie, że to może zaszkodzićDziewczyny, czy często spicie na plecach?
To moja ulubiona pozycja do spania a czytałam, że w ciazy niekoniecznie jest odpowiednia...
Nie zapytałam o to...A jakie są normy w tym tygodniu?
U mnie bylo 152 w 12+1. Na dolnej granicy ale nadal w normie, gin nie widziała zastrzeżeń
Pamiętam jak w poprzedniej ciąży było mi ciężko na końcówceMoja ulubiona pozycja do spania jest na brzuchu. Jak żyć?
My teżMy zjedlismy jajówe na kiełbasce i cebulce..... Mmmmmm
Dzień dobry w niedzielę !
Pogoda u nas barowa.
Dziecię dalo pospać do 9, na śniadanie jajecznica standardowo w niedzielę
Na obiedzie dziś mamy teściów, także bez odpoczynku powiem wam , że ja w ciąży nie lubię ludzi w domu haha nie wiem dlaczego, drażnią mnie. Normalnie na codzień uwielbiam jak ktoś wpada , ale w stanie błogosławionym ludzie mnie drażnią, bo się patrzą, głupoty grają i te swoje mądre rady, tysiące pytań, jakie imię, płeć,co teraz , jak mlody zareaguje na rodzeństwo, jak bym tylko ja byla na świecie w ciąży