reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Szacunek ogromny za to ze wzięliście pieska ze schroniska.
Faktycznie, nikt nie wie jaka ma psychika taka psina i w jaki sposób to przeżyła.
Grunt ze piesek teraz jest szczęśliwy !

IMG_5799.jpg

To rok temu w grudniu..

Ale tak jak wcześniej pisałaś o ludziach co oddają psy, ja właśnie się tak czuje i mi z tym jest bardzo zle :(

Pierwszy raz miałam problem z nadrobieniem Was [emoji3]

W soboty zazwyczaj cicho było na forum [emoji6]

Urodziny nam się prawie udały. Chciałam podgrzać zupę porowa z klopsikami...włączyłam i kurde zajęłam się dzieckiem bo coś tam i się przypaliła... Najgorsze że wszyscy już byli i zupa nie nadawała się do zjedzenia... Dobrze że miałam dużo innych rzeczy do zjedzenia [emoji3]

My też mamy domowego pupila
IMG_5774.JPG
IMG_5765.JPG

Zobacz załącznik 1040766

To rok temu w grudniu..

Ale tak jak wcześniej pisałaś o ludziach co oddają psy, ja właśnie się tak czuje i mi z tym jest bardzo zle :(
My musieliśmy na ponad 2 miesiące zawiezc naszą do mojej Mamy. Sprzedawalismy mieszkanie, a dom jeszcze nie był gotowy i na szybko wynajelismy kawalerkę na 2 miesiace. Właściciel nie zgodził się na psa :-( :( nie potrafiliśmy nic na szybko znaleźć a Zuzia miała wtedy niecale 2 miesiące :-( :( na szczescie przygarnela ją moja Mamy nasza, miala raj...choc tesknila. Później przyjechała do nowego domku 8-) ;-) ;)

reklama
Do góry