reklama
Majaga
Fanka BB :)
@Anitta013 odezwij się po wizycie! Trzymam kciuki [emoji8]
Ze swojej strony polecam z calego serca biustonosze do karmienia firmy "alles mama" szczególnie model "caffe latte"
Ja w pierwszej ciąży tylko wyrzucilam pieniadze na biustonosze z hm, lidla i tym podobnych. Pozniej kupilam jeden z "alles mama" za pierwszy zaplacilam chyba 90zl u braffiferki a pozniej juz na allegro za 60zl zamawialam. Tylko te nosilam do konca karmienia. Naprawde są wartę każdej złotówki
Ja w pierwszej ciąży tylko wyrzucilam pieniadze na biustonosze z hm, lidla i tym podobnych. Pozniej kupilam jeden z "alles mama" za pierwszy zaplacilam chyba 90zl u braffiferki a pozniej juz na allegro za 60zl zamawialam. Tylko te nosilam do konca karmienia. Naprawde są wartę każdej złotówki
MB91
Ja tam uważam, że nie ma co czytać za dużo Zwlekałam lata z korektą nosa. W końcu zrobiłam operacje i była to jedna z lepszych decyzji w moim życiu. Zero bólu, a inni pisali, że ból tragiczny itd. Każdy organizm jest inny i tym się jeszcze łudzę hihi@MB91 ile ja to się naczytałam o tych zabiegach zbierających i unoszących piersi... babo! doszłam do wniosku że jednak lepiej nie mieć i sobie zrobić. wydaje się bezpieczniejsze
Co nie zmienia faktu że również mam to na uwadze
Crazy Girl
Dziękuje. Teraz 3 tygodnie czekania ba wynik więc tak naprawdę nie mam czasu martwić się ciaaza ) w sensie nie myśle ,,za dużo,, poza tym wszystko boli bo miałam trepanobiopsje wiec pobranie szpiku z kością :/ Daj Boże aby nic bie wyszło i będę szczęśliwa. Napewno czeka mnie przetaczanie krwii w ciazy bo anemia rośnie ((
Trzymaj się ciepło. Trzymam kciuki żeby wyniki były takie jakie chcesz!
Chcialam zapytać czy rosną[emoji23][emoji23][emoji23]???
No właśnie nie za bardzo [emoji36]
A ja byłam dziś u fryzjera i farba za mocno mi włosy złapała i mam prawie czarne włosy.. Podobno to dlatego że użyłam wczoraj head &shoulders... Ponoć otwiera łuski więc miejcie to na uwadze w przyszłości. Trochę jestem zła ale co zrobię.. Wymyje się z czasem. Zawsze miałam jaśniutkie blond włosy do mniej więcej mają 2019.. Wtedy fryzjerce coś nie poszło (już ją zmienilam) i wypaliła mi włosy. Zaczęły mi wszystkie odpadać masowo i zostawały mi tylko jakieś 10 cm.. Z włosów do ramion... Ileż było łez..
Teraz krótkie i zakaz rozjaśniania bo nie wszystko jeszcze odrosło..
A się wygadalam..
Jaska.JDM
Ja z B do Dużego D doszłam w ciąży z Zuzą. Teraz już też się powiększyły do C i już zmieniłam biustonosz.
Niestety ja wiem, że po tej ciąży moje piersi będą jeszcze w gorszym stanie niż poprzednio po ciąży, dlatego zbieram już na operacje Nie tyle powiększenia co ściągnięcia nadmiaru skóry i może do ładnego, pełnego C
W pierwszej z 75B urosły na 75E
I zostało 75C małe
Teraz urosły na 75DD i chyba zaraz bede musiała kupić 75E
Kupuję w pepco bo tanie a i tak na trochę tylko
Do KP specjalnie nie kupowałam w pierwszejbi teraz też nie mam zamiaru.
Ja z 65e doszłam do 65h [emoji14]
To kręgosłup obciążony co nie?
@MB91 ile ja to się naczytałam o tych zabiegach zbierających i unoszących piersi... babo! doszłam do wniosku że jednak lepiej nie mieć i sobie zrobić. wydaje się bezpieczniejsze
Co nie zmienia faktu że również mam to na uwadze
Też myślałam o zabiegu czy kosmetykach unoszacych bo mam obwisłe i mam asymetrię prawie o rozmiar. Chociaz teraz w ciąży się zrównały.
A przed pierwszą ciążą były równe.
MB91
Przerabiałam to kilka lat temu, kiedy podczas rozjaśniania spalono mi włosy. Musiałam ściąć do wysokości mniej więcej ucha Współczuje !!!Trzymaj się ciepło. Trzymam kciuki żeby wyniki były takie jakie chcesz!
No właśnie nie za bardzo [emoji36]
A ja byłam dziś u fryzjera i farba za mocno mi włosy złapała i mam prawie czarne włosy.. Podobno to dlatego że użyłam wczoraj head &shoulders... Ponoć otwiera łuski więc miejcie to na uwadze w przyszłości. Trochę jestem zła ale co zrobię.. Wymyje się z czasem. Zawsze miałam jaśniutkie blond włosy do mniej więcej mają 2019.. Wtedy fryzjerce coś nie poszło (już ją zmienilam) i wypaliła mi włosy. Zaczęły mi wszystkie odpadać masowo i zostawały mi tylko jakieś 10 cm.. Z włosów do ramion... Ileż było łez..
Teraz krótkie i zakaz rozjaśniania bo nie wszystko jeszcze odrosło..
A się wygadalam..
Crazy Girl
I ja też właśnie do ucha.. A nawet krócej z jednej strony bo jakoś tak nierówno się kruszyły.. Masakra..
reklama
Podziel się: