reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

@MB91 ile ja to się naczytałam o tych zabiegach zbierających i unoszących piersi... babo! doszłam do wniosku że jednak lepiej nie mieć i sobie zrobić. :) wydaje się bezpieczniejsze :)
Co nie zmienia faktu że również mam to na uwadze :D

reklama
Ze swojej strony polecam z calego serca biustonosze do karmienia firmy "alles mama" szczególnie model "caffe latte"

Ja w pierwszej ciąży tylko wyrzucilam pieniadze na biustonosze z hm, lidla i tym podobnych. Pozniej kupilam jeden z "alles mama" za pierwszy zaplacilam chyba 90zl u braffiferki a pozniej juz na allegro za 60zl zamawialam. Tylko te nosilam do konca karmienia. Naprawde są wartę każdej złotówki

@MB91 ile ja to się naczytałam o tych zabiegach zbierających i unoszących piersi... babo! doszłam do wniosku że jednak lepiej nie mieć i sobie zrobić. :) wydaje się bezpieczniejsze :)
Ja tam uważam, że nie ma co czytać za dużo :p Zwlekałam lata z korektą nosa. W końcu zrobiłam operacje i była to jedna z lepszych decyzji w moim życiu. :) Zero bólu, a inni pisali, że ból tragiczny itd. Każdy organizm jest inny i tym się jeszcze łudzę hihi :D

Dziękuje. Teraz 3 tygodnie czekania ba wynik więc tak naprawdę nie mam czasu martwić się ciaaza ) w sensie nie myśle ,,za dużo,, poza tym wszystko boli bo miałam trepanobiopsje wiec pobranie szpiku z kością :/ Daj Boże aby nic bie wyszło i będę szczęśliwa. Napewno czeka mnie przetaczanie krwii w ciazy bo anemia rośnie :(((

Trzymaj się ciepło. Trzymam kciuki żeby wyniki były takie jakie chcesz!

Chcialam zapytać czy rosną[emoji23][emoji23][emoji23]???

No właśnie nie za bardzo [emoji36]

A ja byłam dziś u fryzjera i farba za mocno mi włosy złapała i mam prawie czarne włosy.. Podobno to dlatego że użyłam wczoraj head &shoulders... Ponoć otwiera łuski więc miejcie to na uwadze w przyszłości. Trochę jestem zła ale co zrobię.. Wymyje się z czasem. Zawsze miałam jaśniutkie blond włosy do mniej więcej mają 2019.. Wtedy fryzjerce coś nie poszło (już ją zmienilam) i wypaliła mi włosy. Zaczęły mi wszystkie odpadać masowo i zostawały mi tylko jakieś 10 cm.. Z włosów do ramion... Ileż było łez..
Teraz krótkie i zakaz rozjaśniania bo nie wszystko jeszcze odrosło..
A się wygadalam..

Ja z B do Dużego D doszłam w ciąży z Zuzą. Teraz już też się powiększyły do C i już zmieniłam biustonosz.
Niestety ja wiem, że po tej ciąży moje piersi będą jeszcze w gorszym stanie niż poprzednio po ciąży, dlatego zbieram już na operacje :) Nie tyle powiększenia co ściągnięcia nadmiaru skóry i może do ładnego, pełnego C :)

W pierwszej z 75B urosły na 75E
I zostało 75C małe
Teraz urosły na 75DD i chyba zaraz bede musiała kupić 75E
Kupuję w pepco bo tanie a i tak na trochę tylko

Do KP specjalnie nie kupowałam w pierwszejbi teraz też nie mam zamiaru.

Ja z 65e doszłam do 65h [emoji14]

To kręgosłup obciążony co nie?

Też myślałam o zabiegu czy kosmetykach unoszacych bo mam obwisłe i mam asymetrię prawie o rozmiar. Chociaz teraz w ciąży się zrównały.
A przed pierwszą ciążą były równe.

Trzymaj się ciepło. Trzymam kciuki żeby wyniki były takie jakie chcesz!

No właśnie nie za bardzo [emoji36]

A ja byłam dziś u fryzjera i farba za mocno mi włosy złapała i mam prawie czarne włosy.. Podobno to dlatego że użyłam wczoraj head &shoulders... Ponoć otwiera łuski więc miejcie to na uwadze w przyszłości. Trochę jestem zła ale co zrobię.. Wymyje się z czasem. Zawsze miałam jaśniutkie blond włosy do mniej więcej mają 2019.. Wtedy fryzjerce coś nie poszło (już ją zmienilam) i wypaliła mi włosy. Zaczęły mi wszystkie odpadać masowo i zostawały mi tylko jakieś 10 cm.. Z włosów do ramion... Ileż było łez..
Teraz krótkie i zakaz rozjaśniania bo nie wszystko jeszcze odrosło..
A się wygadalam..
Przerabiałam to kilka lat temu, kiedy podczas rozjaśniania spalono mi włosy. Musiałam ściąć do wysokości mniej więcej ucha :( Współczuje !!!

reklama
Do góry