Ja dostaje 1 jak każda poprzednia ale ja nie podlegam pod ZUS w sumie. Ale powinna przyjść do 10 tak jest standardowo chyba w ZUSDziewczyny przebywające na zwolnieniu . W jakim terminie ZUS wypłaca Wam $$??
Pytam ponieważ jestem na zwolnieniu od miesiąca, dzisiaj dostałam wypłatę od firmy - połowiczną.
Jak zapytałam dlaczego otrzymałam informację że resztę wypłaca ZUS. Byłam pewna że pierwszy miesiąc wypłaca pracodawca...
Zresztą do ZUSu będę mogła zadzwonić dopiero w poniedziałek. Jutro 1 listopad..
reklama
nicelady
Fanka BB :)
Dziewczyny jestem po wizycie serce wali jak dzwon jupiii mialyscie racje dzidzia rosnie kochane dziekuje wam
Cieszę się z Tobą!
Moni_89
Jeszcze dłuuugie 2 tygodnie.
Kochana i Ty zobaczysz zdrowa dzidzie spokojnie
Aurelka1994
Z tego co czytałam na stronie jakiejś tam to niby do 15 każdego miesiąca. Ale jak to się ma w praktyce to nie wiem
Więc mamy tak samo[emoji4] uspokoilas mnie.
Ciekawe kiedy ZUS wypłaci reszte...
Dziękuję za odpowiedzi dziewczyny[emoji8][emoji8]
Mi w 10 spadała, a już w 15 miałam poniżej normy.
No i niech ktoś mi powie że nawet Wczesna ciąża nie ma na to wpływu…
wielkopolanka
Ja wcześniej nie miałam nigdy problemów z anemią, a badam krew regularnie, więc w skutek ciąży tak spada.No i niech ktoś mi powie że nawet Wczesna ciąża nie ma na to wpływu…
Ja wcześniej nie miałam nigdy problemów z anemią, a badam krew regularnie, więc w skutek ciąży tak spada.
Tak, to , ze w ciąży spada to jest dla mnie jasne bo jest to fizjologiczne w pewnym sensie. Tylko ciekawa jestem czy komuś spadła na samym początku ciąży. O ten początek ciazy mi chodzi.
wielkopolanka
Mi w tej ciąży też już spadł do 7,6 w 12 tygodniu, czyli spodziewam się na kolejnej wizycie anemi. Na moim przykładzie widać, że w młodej ciąży spada.Tak, to , ze w ciąży spada to jest dla mnie jasne bo jest to fizjologiczne w pewnym sensie. Tylko ciekawa jestem czy komuś spadła na samym początku ciąży. O ten początek ciazy mi chodzi.
Dziewczynki, a od którego tygodnia zaczęła wam spadać Hemoglobina? Mój hematolog stwierdził że anemia nie jest spowodowane ciążą bo za wcześnie… Ja się trochę z tym nie zgadzam bo dla mnie to dziwny zbieg okoliczności.
W 10 tygodniu
reklama
Mi już spada a przed ciąża miałam idealne wyniki, badanie robiłam w 7 tygTak, to , ze w ciąży spada to jest dla mnie jasne bo jest to fizjologiczne w pewnym sensie. Tylko ciekawa jestem czy komuś spadła na samym początku ciąży. O ten początek ciazy mi chodzi.
Podziel się: