reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

My sobie kupiliśmy wagę i sami wyżyliśmy:)

Ogólnie ja nie miałam i teraz raczej tez nie będę chciała nikogo obcego w domu. Nie lubię :)
Ja tez nie lubie obcych w domu ale to byla złota kobieta. Czułam od początku jakbyśmy sie znały sto lat ;) jakbym sie czula niekomfortowo to bym jej kazala nie przyjeżdżać. Również w wielu rzeczach mi pomogla i jak bylo cos nie tak z małym to najpierw do niej dzwonilam, wszystko co nie wydawalo mi sie "normalne" najpierw z nią konsultowalam :)

Ale wiadomo każdy wybierze co mu pasuje :)

reklama
Ja tez nie lubie obcych w domu ale to byla złota kobieta. Czułam od początku jakbyśmy sie znały sto lat ;) jakbym sie czula niekomfortowo to bym jej kazala nie przyjeżdżać. Również w wielu rzeczach mi pomogla i jak bylo cos nie tak z małym to najpierw do niej dzwonilam, wszystko co nie wydawalo mi sie "normalne" najpierw z nią konsultowalam :)

Ale wiadomo każdy wybierze co mu pasuje :)

Ja to jestem taka samosia. Sama wiem najlepiej i gdy nie proszę o pomoc nie lubię jak ktoś mi jej udziela. Wiem, ze to zła cecha i czasem z nią walczę ( zwłaszcza w pracy i z moim K) ale bardzo sobie cenie niezależność i takir głupie poczucie, ze jestem sama wszystko w stanie ogarnąć.

Aż czekam jak szybko z podkulonym ogonem to się zmieni przy dwójce w domu [emoji85]

Kochane później nadrobie zaległości, bo jestem padnięta i się kładę. Ja od dzisiaj przestaje się stresować.
Z fasolką jest wszystko pięknie, ciąża książkowa[emoji4]
Widziałam nawet jak się rusza maleństwo [emoji173]
Kolejna wizyta za miesiąc.
Jestem bardzo wzruszona i zadowolona

Kochane później nadrobie zaległości, bo jestem padnięta i się kładę. Ja od dzisiaj przestaje się stresować.
Z fasolką jest wszystko pięknie, ciąża książkowa[emoji4]
Widziałam nawet jak się rusza maleństwo [emoji173]
Kolejna wizyta za miesiąc.
Jestem bardzo wzruszona i zadowolona
Moni na kiedy masz termin?

reklama
Do góry