reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Heeelppp. Mdlosci...
Wiem, że temat przewijal się już tutaj ale zapomnialam już wasze sposoby na to paskudztwo. Dziś czuję, że pierwszy raz zwymiotuje. Dziś mogę śmiało powiedzieć, że te mdłości które miałam do tej pory byly niczym do dzisiejszych. Sorki za określenie, ale rzygi mam już w gardle. Migdały, gumy nie działaja... Co jeszcze???

reklama
My już po wizycie. Serducho bije, wizyta za 4 tygodnie, za 2 tygodnie usg :) Matka teraz nadrabia cukier i się bierze za sprzątanie. [emoji4]
1571305745384.jpeg

Ja jadłam paluszki, chrupki kukurydziane. Suchy chleb, cokolwiek. [emoji4]
Heeelppp. Mdlosci...
Wiem, że temat przewijal się już tutaj ale zapomnialam już wasze sposoby na to paskudztwo. Dziś czuję, że pierwszy raz zwymiotuje. Dziś mogę śmiało powiedzieć, że te mdłości które miałam do tej pory byly niczym do dzisiejszych. Sorki za określenie, ale rzygi mam już w gardle. Migdały, gumy nie działaja... Co jeszcze???

hej ja robię tak jak w pierwszej ciąży. ide na usg prenatalne i jakby coś to wtedy zaraz po usg pobierają krew na Pappa - krew musi być pobrana wtedy kiedy badanie usg co nie zmienia faktu iż jest to statystyka i np kobieta w wieku 25 lat z takim samym obrzem usg będzie mieć inny wynik niż kobieta lat 37 z takim samym usg gdyż w statystyce brany jest wiek im im kobieta starsza tym wiek odbija się na wyniku

Heeelppp. Mdlosci...

Coca Cola mi pomagała

Wtedy idzie się na kolejne badania i ma się pewność w 99%.
Wady genetyczne często są powiązane z chorobami serca. Taka ciąże się inaczej prowadzi, pod tym katem tez wybiera się szpital. Uważam, ze to bardzo odpowiedzialne by zrobić wszystko by wiedzieć jakiej ( o ile w ogóle ) nasze dziecko będzie potrzebowało pomocy i uczynić wszystko by od samego początku mu ja umożliwić. Zwłaszcza, ze już na starcie ma dużo gorzej
to odrazu zrob Nifty i bedzie wiadomo, bo.moim zdaniem pappa to tylko statystyka, jak bedziesz interpretowac 1do300 i 1do1000 tu i tu moze byc chore lub zdrowe

Heeelppp. Mdlosci...
Ciastka korzenne, sok z czerwonych grejpfrutów lub pomarańczy (wyciskany).

reklama
Do góry