Jaska.JDM
Fanka BB :)
W pierwszej ciąży wcale nie musiałam s
Mnie od słodkiego odrzuca.
Mięso też nie zabardzo .
Zupki i kanapki mogę jeść
Kanapki z nadrukiem ,twarożkiem i pomidorem.
I jabłka non stop
Ja teraz apetyt zmniejszony ani slodkie ani kwaśne.
Mięso jak robię to zalezy jakie mielone czy to na spagetti czy na pulpety to zrobie ale nie zjem
Ja jakoś muszę przyrządzić haha . Myślałam, że teraz gorzej będzie mi to szło Ale jakoś idzie i w smaku też ok.
Mój P na obiad MUSI mieć mięso.
Słuchajcie Dziewczyny. Te co mają już pociechy . Robicie swoim Dzieciom kogel mogel?
Żółtko i cukier ?
Ja mam jaja sprawdzone ze wsi od Mamy więc wiem co bym dawała.
Podobno "bardzo pożywne " i ja się zajadałam jako małe Dziecko.
Co Wy uważacie ?
U mnie też mięsożercy.
Kogel mogel ja nie lubie. Młodemu też nie robię.
Też mam teraz jaja od cioci.
Ja o dziwo nie jem slodkiego, a ogolnie lasuchem jestem za to mnie odrzuca prawie od wszystkiego. Rano zjadlam bułkę z masłem: bardzo pożywne [emoji849] mialam w planach omlet z cukinia ale ani spojrzeć na jajka nie mogłam. Na obiad miala byc salatka ale tez mnie odrzuca. Najchetniej bym tylko suche biszkopty jadla :/ i ogolnie suche rzeczy...
W pierwszej ciąży jadłam suche tj. chrupki kukurydziane ważne by nie mieć niedoborów więc próbuj jeść coś innego.
Kochane doradzcie!
Mam kontuzję kolana (Nie wiem jak i dlaczego ale mam). Strasznie utrudnia mi to funkcjonowanie.. :-/ jest cos co można na to zastosować? Tabletki odpadają.. Nie wezmę.. jakieś maści ktore można stosować w tak wczesnej ciąży? 8 tydzień
Zapytaj lekarza a tak to duzo galaretki jedz.
A co do leków maści okładów to ciężko określić jak nie wiadomo co to za kontuzja.