reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Hej, ledwo dziś nadrobiłam tak szybko przybywa wątków :D Pięknie maluszki rosna:) ja dziś uziemiona synek chory byliśmy u lekarza i czeka nas siedzenie w domu. Mnie tez odrzuciło od mięsa totalnie zapach od razu powoduje wymioty:( także dzisiejsze spaghetti które myślałam, ze szybko zrobię robiło się w bólach:D chciałam jeszcze zapytać czy jest tu jakaś mama która choruje na hashimoto lub niedoczynnosc tarczycy ?
Mi niediczynnosc wyszła w 1 ciąży i w 2 teraz też. Niby wynik jest ok na normalnego człowieka ale na ciężarną za wysoki. I znów eutyrox

Dzień dobry. Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace dzisiaj. :)
Ja właśnie czekam na pobranie krwi, zaraz mi spuszcza trochę. :D Oby nie zemdlec. [emoji14] miłego dnia :)

I mnie dziś kluja znów..

Dołączam do grona nie śpiących w nocy... Już druga pod rząd. Nie mam siły na to.. [emoji853]

Powodzenia na wizytach. Ja po swojej z bananem na buzi już cały wieczór..z tej radości nawet Mdłości odpuściły chwilowo [emoji23]

Hej, ledwo dziś nadrobiłam tak szybko przybywa wątków :D Pięknie maluszki rosna:) ja dziś uziemiona synek chory byliśmy u lekarza i czeka nas siedzenie w domu. Mnie tez odrzuciło od mięsa totalnie zapach od razu powoduje wymioty:( także dzisiejsze spaghetti które myślałam, ze szybko zrobię robiło się w bólach:D chciałam jeszcze zapytać czy jest tu jakaś mama która choruje na hashimoto lub niedoczynnosc tarczycy ?
Ja przed miałam robione badanie tsh i endokrynolog mówił że idzie chyba w kierunku Hashimoto. Potem okazało sie że jestem w ciąży i nirmy dla ciężarnych przekroczone lekko wiec letrox 50 pol tab dostałam na czczo. A badania co do Hashimoto wykluczyły, więc tylko niedoczynność.

U Nas w domu też przeziębienie. Idziemy dziś do rodzinnego. Synek kaszle ja tylko ból gardła ktory budzi w nocy.

Dziewczyny inhalacje z nebu dose myslicie że mogę sobie robić?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry