reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Kochane doradzcie!
Mam kontuzję kolana (Nie wiem jak i dlaczego ale mam). Strasznie utrudnia mi to funkcjonowanie.. :-/ jest cos co można na to zastosować? Tabletki odpadają.. Nie wezmę.. jakieś maści ktore można stosować w tak wczesnej ciąży? 8 tydzień

@olokolo91 współczuje :D haha... też się uśmiałam z tego co na końcu zrobiłaś :) Dobrze, że nie zalałaś sąsiadów ;)

Ja jakoś muszę przyrządzić haha . Myślałam, że teraz gorzej będzie mi to szło Ale jakoś idzie i w smaku też ok.
Mój P na obiad MUSI mieć mięso.

Słuchajcie Dziewczyny. Te co mają już pociechy . Robicie swoim Dzieciom kogel mogel?
Żółtko i cukier ?
Ja mam jaja sprawdzone ze wsi od Mamy więc wiem co bym dawała.
Podobno "bardzo pożywne " i ja się zajadałam jako małe Dziecko.
Co Wy uważacie ?
Ja nie robiłam małej i raczej nie zrobię. Za bardzo się boję, że będzie chora :)
Ja o dziwo nie jem slodkiego, a ogolnie lasuchem jestem :) za to mnie odrzuca prawie od wszystkiego. Rano zjadlam bułkę z masłem: bardzo pożywne [emoji849] mialam w planach omlet z cukinia ale ani spojrzeć na jajka nie mogłam. Na obiad miala byc salatka ale tez mnie odrzuca. Najchetniej bym tylko suche biszkopty jadla :/ i ogolnie suche rzeczy...
Boże a mnie od masła odrzuca! Śmierdzi mi niemiłosiernie. Tak samo mięso (ale z kurczaka). Jako tako wieprzowinę jeszcze zrobię.

Dzisiaj było wielkie robienie gofrów (któraś mi ostatnio smaka narobiła i od tamtego czasu są non - stop u nas w menu ;) ), i bułki z pasztetem i musztardą. Trochę też zjadłam gulaszu z kaszą, który zrobiłam. (I nawet mi jako tako smakowało). Także nie mogę powiedzieć bo mi wraca jako tako apetyt. Ale lodówka dalej jest na tapecieo_O

Dziewczyny czy rzuciły się Wam gdzieś fajne kombinezony dla dzieciaczków (92/98 rozm.)? Szukam dla mojej małej na zimę ale na nic fajnego nie natrafiłam..

Wszystkim wizytującym dzisiaj gratuluje i życzę zdrówka ;)

Kochane doradzcie!
Mam kontuzję kolana (Nie wiem jak i dlaczego ale mam). Strasznie utrudnia mi to funkcjonowanie.. :-/ jest cos co można na to zastosować? Tabletki odpadają.. Nie wezmę.. jakieś maści ktore można stosować w tak wczesnej ciąży? 8 tydzień
Dzwoń do swojego ginekologa. Ja bym nie ryzykowała na własną rękę :)

Melduję się po wizycie.
U nas wszystko w porządku. Serducha biją! [emoji173]️
10t6d
Kuleczki rosną i szaleją w brzuszku [emoji7]
Niesamowite uczucie patrzeć jak się wyginają i machają rączkami [emoji4]

Wstawiam zdjęcie tu i na wątek Wizytowy.
Zobacz załącznik 1032024
Ale super się ułożyły ładnie wszystko widać :) u ciebie jest dwukosmówkowa ciąża?

@olokolo91 ale historia. dzieciaki to mają takie pomysły ,że hej. :-) :)

Ja dzisiaj mam okropny dzień.. wymiotowałam już kilka razy...spałam 2h w dzień ale nic nie pomaga :(

reklama
Do góry