reklama
Kochane doradzcie!
Mam kontuzję kolana (Nie wiem jak i dlaczego ale mam). Strasznie utrudnia mi to funkcjonowanie.. :-/ jest cos co można na to zastosować? Tabletki odpadają.. Nie wezmę.. jakieś maści ktore można stosować w tak wczesnej ciąży? 8 tydzień
Mam kontuzję kolana (Nie wiem jak i dlaczego ale mam). Strasznie utrudnia mi to funkcjonowanie.. :-/ jest cos co można na to zastosować? Tabletki odpadają.. Nie wezmę.. jakieś maści ktore można stosować w tak wczesnej ciąży? 8 tydzień
MB91
Fanka BB :)
@olokolo91 współczuje haha... też się uśmiałam z tego co na końcu zrobiłaś Dobrze, że nie zalałaś sąsiadów
Dzisiaj było wielkie robienie gofrów (któraś mi ostatnio smaka narobiła i od tamtego czasu są non - stop u nas w menu ), i bułki z pasztetem i musztardą. Trochę też zjadłam gulaszu z kaszą, który zrobiłam. (I nawet mi jako tako smakowało). Także nie mogę powiedzieć bo mi wraca jako tako apetyt. Ale lodówka dalej jest na tapecie
Dziewczyny czy rzuciły się Wam gdzieś fajne kombinezony dla dzieciaczków (92/98 rozm.)? Szukam dla mojej małej na zimę ale na nic fajnego nie natrafiłam..
Wszystkim wizytującym dzisiaj gratuluje i życzę zdrówka
Ja nie robiłam małej i raczej nie zrobię. Za bardzo się boję, że będzie choraJa jakoś muszę przyrządzić haha . Myślałam, że teraz gorzej będzie mi to szło Ale jakoś idzie i w smaku też ok.
Mój P na obiad MUSI mieć mięso.
Słuchajcie Dziewczyny. Te co mają już pociechy . Robicie swoim Dzieciom kogel mogel?
Żółtko i cukier ?
Ja mam jaja sprawdzone ze wsi od Mamy więc wiem co bym dawała.
Podobno "bardzo pożywne " i ja się zajadałam jako małe Dziecko.
Co Wy uważacie ?
Boże a mnie od masła odrzuca! Śmierdzi mi niemiłosiernie. Tak samo mięso (ale z kurczaka). Jako tako wieprzowinę jeszcze zrobię.Ja o dziwo nie jem slodkiego, a ogolnie lasuchem jestem za to mnie odrzuca prawie od wszystkiego. Rano zjadlam bułkę z masłem: bardzo pożywne [emoji849] mialam w planach omlet z cukinia ale ani spojrzeć na jajka nie mogłam. Na obiad miala byc salatka ale tez mnie odrzuca. Najchetniej bym tylko suche biszkopty jadla :/ i ogolnie suche rzeczy...
Dzisiaj było wielkie robienie gofrów (któraś mi ostatnio smaka narobiła i od tamtego czasu są non - stop u nas w menu ), i bułki z pasztetem i musztardą. Trochę też zjadłam gulaszu z kaszą, który zrobiłam. (I nawet mi jako tako smakowało). Także nie mogę powiedzieć bo mi wraca jako tako apetyt. Ale lodówka dalej jest na tapecie
Dziewczyny czy rzuciły się Wam gdzieś fajne kombinezony dla dzieciaczków (92/98 rozm.)? Szukam dla mojej małej na zimę ale na nic fajnego nie natrafiłam..
Wszystkim wizytującym dzisiaj gratuluje i życzę zdrówka
MB91
Dzwoń do swojego ginekologa. Ja bym nie ryzykowała na własną rękęKochane doradzcie!
Kffiatek
Ale super się ułożyły ładnie wszystko widać u ciebie jest dwukosmówkowa ciąża?Melduję się po wizycie.
U nas wszystko w porządku. Serducha biją! [emoji173]️
10t6d
Kuleczki rosną i szaleją w brzuszku [emoji7]
Niesamowite uczucie patrzeć jak się wyginają i machają rączkami [emoji4]
Wstawiam zdjęcie tu i na wątek Wizytowy.
Zobacz załącznik 1032024
Kffiatek
9cm! To już duży jest, który to tydzień?Po wizycie, wszystko w porządku ❤
Ludzik 9cm i wyglada już na człowieczka.
Nö wlasnie tez pomyslalam ze raczej mm9cm! To już duży jest, który to tydzień?
Crazy Girl
Ale super się ułożyły ładnie wszystko widać u ciebie jest dwukosmówkowa ciąża?
Dwukosmowkowa dwuowodniowa.
@olokolo91 ale historia. dzieciaki to mają takie pomysły ,że hej.
Ja dzisiaj mam okropny dzień.. wymiotowałam już kilka razy...spałam 2h w dzień ale nic nie pomaga
Ja dzisiaj mam okropny dzień.. wymiotowałam już kilka razy...spałam 2h w dzień ale nic nie pomaga
reklama
ew18elina511
Oklady z kapusty :-)Kochane doradzcie!
Podziel się: