reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

Zimno. Szłam z młodym do przedszkola to powietrze zimne i mroźne. W dodatku, że mi ciągle jest zimno to odczuwam to chyba x2 mocniej [emoji849][emoji28]

reklama
Z innej beczki, chcialam się pochwalić [emoji23] - Odebrałam dzisiaj kartki zdrapki. Jedna dla taty, jedna dla mamy. Pod serduszkami jest napis 'zostaniesz babcią' i 'zostaniesz dziadkiem'. Chciałam jakoś inaczej ich poinformować, już nie mogę się doczekać ich reakcji. Co myślicie o tych kartkach ? Nie sa zbyt infantylne ? [emoji2368][emoji85]
Chciałabym żeby było chociaż pęcherzyk dziś widać u gina . [emoji120]
20190918_074929.jpeg

Ja sprawdzalam na apce i dwoch kalkulatorach internetowych. Z apki wychodzi 17 maja, z jednego kalkulatora 20 maja a z drugiego 23 maja[emoji16]
A kiedy mialas ostatnia miesiączkę?
U mnie wychodzi 17.05 tak samo z kalkulatora jak i u mojej lekarki.

@szewczuka świetny pomysł [emoji16] My za daleko żeby móc w takj sposób rodziców informować ale można też bylo wyslac ale to nie to samo nie widzieć reakcji.

A ja się dzisiaj poraz pierwszy wyspałam od kad dowiedzialam się o ciąży. Mąż stwierdził że zawiezie syna do domu wiec mam sie wyspać i spalam cale 8h! Z jedna przerwa ba siusiu [emoji23][emoji23][emoji23]
Czy wy też tak sikacie?

@martabunia u nas pogoda jakby był koniec października...

Co do rzeczy to mam 4 miesięcznego bratanka więc fotelik,wózek,wanienke, chustę będziemy mieć po nim. Ubranka mam już sprawdzone bo testowałem przy synku różne i moje ulubione to Newbie z Kappahla. Można nowki sztuki w lumpeksach upolować :) Liczę na dziewczynkę... :)

Hej dziewczyny. Chciałam nieśmiało dołączyć, chociaż termin @ jutro i już raz w tym roku przejechałam się na robieniu testu przed terminem. Wtedy testy wychodziły słabo. Teraz odpuscilismy starania i wczoraj coś mnie tknelo na zrobienie testu. Jestem już mamą dwóch chłopców 7 i 5 lat

Hej dziewczyny. Chciałam nieśmiało dołączyć, chociaż termin @ jutro i już raz w tym roku przejechałam się na robieniu testu przed terminem. Wtedy testy wychodziły słabo. Teraz odpuscilismy starania i wczoraj coś mnie tknelo na zrobienie testu. Jestem już mamą dwóch chłopców 7 i 5 lat

@koni co do reakcji to wiem że moja mama to już będzie wózka szukać, od zawsze powtarzała że wózek to jej działka i koniec kropka, A tata będzie mi chłopaka alkoholizować [emoji1787]

A co do wyspania to nic nie mów nawet, spałam 12h, czuje się jak nowonarodzona [emoji23]
Jak tylko wróciłam wczoraj z pracy to w kimę poszłam.

reklama
Do góry