reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Czesc dziewczyny ja nie mam czasu pisać bo ciągle czynna zawodowo a wczoraj byłam w Poznaniu na szkoleniu. Po pracy to raczej odpoczywam :) strasznie mnie stresuje ta ciąża w dalszym ciągu. W pracy wiedzą, żeby nie było zdziwienia jak kiedyś nie przyjdę z jakiegoś powodu ... Kolejna wizytę mam na 2.10. Prenatalne z krwi mam 4.10 a 17.10 USG. Stresu mam co nie miara. Coś czuję że będzie to dziewczynka i przekornie mówimy do brzucha Halina :) mój 10 latek mówi Mama posun się z Halina :D. Tak naprawdę chodzi mi Helenka po mojej babci natomiast mój mąż nie akceptuje :) dodatkowo rozpoczęliśmy budowę domu więc u nas naprawdę dużo się dzieje .. pozdrawiam wszystkie dziewczyny i gratuluję nowo przybyłym ;)

Ona testy z po południowego moczu
Gratulacje :)

Ja mam wózek 2 w 1 i spacerówkę , w której Helenka jeździ. Fotelik mam , ale nie wiem czy nie kupimy nowego. Helena jeździ już w 9-18.
Wszystko mam w sumie. Łóżeczko będzie trzeba dokupić i chyba w sumie tyle . :)

reklama
A ja nie mam nic [emoji33]

Pozbyłam się wszystkiego.. Także zapupy od początku mnie czekają łącznie z meblami.. I to wszystko x2 [emoji28] a jeszcze na zwolnieniu jestem przez te Mdłości i wymioty więc i mniej kasy wpadnie.. [emoji53]
Wózek który mi się podoba kosztuje 3000.. Będę szukała używanego chyba. Dajcie znać gdybyście miały coś wśród znajomych. Jestem w stanie dojechać w sumie gdziekolwiek.

Do góry