reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Czesc dziewczyny ja nie mam czasu pisać bo ciągle czynna zawodowo a wczoraj byłam w Poznaniu na szkoleniu. Po pracy to raczej odpoczywam :) strasznie mnie stresuje ta ciąża w dalszym ciągu. W pracy wiedzą, żeby nie było zdziwienia jak kiedyś nie przyjdę z jakiegoś powodu ... Kolejna wizytę mam na 2.10. Prenatalne z krwi mam 4.10 a 17.10 USG. Stresu mam co nie miara. Coś czuję że będzie to dziewczynka i przekornie mówimy do brzucha Halina :) mój 10 latek mówi Mama posun się z Halina :D. Tak naprawdę chodzi mi Helenka po mojej babci natomiast mój mąż nie akceptuje :) dodatkowo rozpoczęliśmy budowę domu więc u nas naprawdę dużo się dzieje .. pozdrawiam wszystkie dziewczyny i gratuluję nowo przybyłym ;)

Ona testy z po południowego moczu
Gratulacje :)

Ja mam wózek 2 w 1 i spacerówkę , w której Helenka jeździ. Fotelik mam , ale nie wiem czy nie kupimy nowego. Helena jeździ już w 9-18.
Wszystko mam w sumie. Łóżeczko będzie trzeba dokupić i chyba w sumie tyle . :)

reklama
A ja nie mam nic [emoji33]

Pozbyłam się wszystkiego.. Także zapupy od początku mnie czekają łącznie z meblami.. I to wszystko x2 [emoji28] a jeszcze na zwolnieniu jestem przez te Mdłości i wymioty więc i mniej kasy wpadnie.. [emoji53]
Wózek który mi się podoba kosztuje 3000.. Będę szukała używanego chyba. Dajcie znać gdybyście miały coś wśród znajomych. Jestem w stanie dojechać w sumie gdziekolwiek.

Do góry