reklama
Niestety u mnie dużo osób też nie po
A który masz tydzień? Ja nie wiem czy iść 23 do gina to będzie 6t2d czy czekac do 4.10 żeby już napewno coś było widać a nie pecherzyk tylko.Mi jest trochę przykro, że nic dziś nie zobaczyłam prócz pęcherzyka bo znosiłam jajo do wizyty a jeszcze okazało się, że ciąża młodsza o tydzień niż z OM. Także czekam znów 9 dni.. Nie wiem jak to wytrwam [emoji28]
U
użytkownik 180176
Gość
A mnie zbiera na wymioty ...[emoji1785]
Niestety u mnie dużo osób też nie po
A który masz tydzień? Ja nie wiem czy iść 23 do gina to będzie 6t2d czy czekac do 4.10 żeby już napewno coś było widać a nie pecherzyk tylko.
Też się zastanawiam, czy iść jak będzie 6t1d czy lepiej poczekać... Czemu to wszystko musi być skomplikowane i czemu to wszystko wymaga tyle czekania.
Kiniawk
Fanka BB :)
Łączę się w bóluA mnie zbiera na wymioty ...[emoji1785]
Ja chcialabym poczekać z usg, ale mi od razu skacze tarczyca na początku ciazy, po tylu stratach musze miec cos na podtrzymanie. Więc ide w 5+2, z synkiem tez tak szlam. Byl pecherzyk, po tygodniu juz serduszko.
Wg OM 5 tygodni + 5 dni. A wg USG wyszło, że jest 4 tydzien + 4 dni. [emoji849][emoji849][emoji18] No trudno.. Muszę czekać znów.. [emoji28]
Mnie tez. Do południa nie mdlilo a sieklo mnie popołudniu i trzyma do teraz.A mnie zbiera na wymioty ...[emoji1785]
@Luxuorius poszłam do internisty i dostałam.
@martabunia wspolczuje mi na wieczór przeszło ale ranem to jest tragedia..
@martabunia wspolczuje mi na wieczór przeszło ale ranem to jest tragedia..
reklama
QueenMargo
Zaangażowana w BB
Ja pracuję w szpitalu i też chcę pracować jak najdłużej. Zobaczymy, ile się uda.Ja tez jak siadam czuje tam wszystko w srodku [emoji2356]
Dziewczyny czemu wy tak ciągnięcie na to L4 wiem ze to w Polsce popularne ale nie lepiej pracować? Ja zamierzam pracować aż do macierzyńskiego, tak samo mialam z synem i mam nadzieję, że teraz nie będzie inaczej.
Podziel się: